Az alábbi lépésekből áll a játék!

  • Add meg kérlek az e-mail címedet a főoldalon. A részvételi feltételeket olvasd el és ha elfogadod, akkor pipáld be! Nyomd meg a nyerni akarok gombot!
  • A következő oldalon add meg kérlek azt a néhány adatot magadról, amit kérünk, hogy be tudjunk azonosítani. Nyomj a nyerni szeretnék gombra!
  • A következő oldalon ötleteket adunk arra hogyan növelheted a nyerési esélyedet.
  • Kapsz tőlünk egy e-mailt. Igazold vissza kérlek, mert csak akkor veszel részt a játékban!
  • A sorsolást követő 3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot, ha Te vagy a szerencsés nyertes. A nyertesek nevét közzétesszük az oldalon is.

Ne felejtsd!
Akit nyertesként kisorsolunk megnyeri a nyereményt. Aki ajánlotta a nyertest az megnyeri a különdíjat.

Ha kérdésed van, írj nekünk!

Nyeremények és sorsolás

A következő sorsolás időpontja és a nyeremények az aktuális játékhoz tartozó "Nyeremények" oldalon megtekinthetőek. A sorsolás algoritmus segítségével történik, amely biztosítja a véletlenszerűséget. A sorsolást a promóciós játékot szervező Kettő Kft. cégvezetője felügyeli.

További nyeremények

Amennyiben a Nyertest a promóciós játékba egy a játékba regisztrált ismerőse hívta meg, akkor azaz Ismerőse is nyertes, aki meghívta, így az Ismerős megnyeri a "Nyeremények" oldalon feltüntetett különdíjat.

A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata

A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó a saját és helyes adataival regisztrál a játékba. A regisztráció önkéntes. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Több regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli, így a felhasználó a sorsoláson sem vesz részt.

Minden regisztráló felhasználó a regisztrációt követően e-mail címére kap egy egyedi azonosítóval ellátott linket és automatikusan részt vesz a sorsoláson. A játékosnak lehetősége van arra, hogy barátait vagy ismerőseit is meghívja a játékba a regisztrációt követően kapott link segítségével. A linket a játékos ismerősei és barátai körében szabadon terjesztheti bármilyen – nem törvénysértő - módon. Ha a játékos ismerősei vagy barátai is regisztrálnak a játékba, és azok közül bármelyik sorsolás útján nyer, akkor az a játékos is nyer (a különdíjat), aki a nyertest meghívta. A meghívásos rendszerben jogosultság a nyereményre csak 1 szintig lehetséges, azaz csak a játékba hívó és hívott egymás közötti közvetlen viszonyában érvényes oly módon, hogy ha a meghívott játékos, akkor a meghívó játékos is nyer (a különdíjat).

A játékosnak továbbá lehetősége van arra, hogy a játék során kérdőív kitöltésével növelje nyerési esélyeit. A kérdőívről a játékos a játék ideje alatt a regisztrációkor megadott e-mail címén is értesülhet.

A nyertesek kiválasztása

A fődíj véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra. A Szervező a sorsolás nyertesét a sorsolást követően haladéktalanul, maximum 3 munkanapon belül értesíti a nyeremény átvételének részleteiről. A Szervező a nyertesek értesítését a játékosok által a regisztráció során megadott e-mail címen és telefonszámon kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. Ha a Szervező sem email-en (1 próbálkozás), sem telefonon (5 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, akkor az ajándék jogosultság elvész.

A játékban esetenként (amennyiben a www.proaktivdirekt.hu főoldalán ez meghirdetésre kerül) garantált nyeremény is nyerhető, melyet az az aktív és érvényes regisztrációval rendelkező játékos nyer, aki a legtöbb ismerősét regisztráltatja a leggyorsabban a játékba a sorsolás pillanatáig.

A Szervező jogosult ellenőrizni a nyertesek regisztrációit, valamint a meghívott ismerőseik valódiságát. Amennyiben többszöri regisztráció, vagy nem valós személyek kerülnek megállapításra, akkor a felhasználó törlésre kerül, nyereményét is elveszítve. Ilyen esetekben pótnyertes(ek) kerül kisorsolásra a játékszabályzat egyéb pontjainak megfelelően.

A játékban nem vehet részt a Szervező, a munkatársai és hozzátartozói.