A játék nagyon egyszerű! Az alábbi lépésekből áll!

    Röviden: Regisztrálj ingyen és nyerj!

  • Részletesebben: A részvétel teljes mértékben ingyenes! (Mi a szponzori támogatásokból működünk). Add meg az e-mail címedet és kattints a nyerni akarok gombra, utána regisztrálj a következő oldalon, hogy értesíteni tudjunk, ha Te nyersz! Elég egyszer regisztrálnod és minden játékunkon indulhatsz. Később már csak csatlakoznod kell a www.proaktivdirekt.com oldal bármelyik játékához.
  • Kis szerencsével és egy kis játékkal megnyerheted a 10.000.000 Forintot (egy sorsoláskor ez maximálisan megnyerhető összeg). Kezdésnek a regisztrációdért adunk 55.000 forintot a virtuális számládra. Ezt az összeget egészen 10.000.000 forintig könnyen növelheted a következőkkel: Partnereink akcióira való feliratkozással több százezer Ft-ot gyűjthetsz (ezt bejelentkezés után láthatod majd), 10.000 Ft-ot kapsz minden jól megoldott játékért (pl: mozaik kirakós) és 1.000 virtuális forintot adunk minden válaszért, amire regisztráció után válaszolsz. 1.000 Ft jár minden nap, amikor bejelentkezel az oldalon. Hívj ismerősöket a játékba és az azonosító linkedre történt hitelesített regisztrációjuk után fejenként 10.000 forinttal nő a virtuális számlád. A www.proaktivdirekt.com oldalon feltüntetett időpontban kisorsoljuk azt a játékost, aki megnyeri a virtuális számláján lévő összeget. A nyertes hirdetés után új játék indul, így ismét csatlakoznod kell (regisztrálni már nem) a játékhoz, hogy megnyerhesd a pénzt, amit addig gyűjtöttél. Azt ugyanis mind megőrizzük neked! Minél régebb óta játszol velünk, annál többet nyerhetsz! A nyerési esélyedet úgy növelheted, ha sorsjegyeket szerzel, amit elsősorban a nyereményösszegedből válthatsz be. Ezeket bármikor vissza is válthatod, így semmit nem kockáztatsz.
  • A nyertes hirdetés követő 3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot, ha Te vagy a szerencsés nyertes, aki megnyeri az összes pénzt, amit gyűjtött. Az összeg felső határa 10.000.000 forint. A nyertesek nevét közzétesszük az oldalon is. Ennyi az egész!
  • Te is nyerni szeretnél? Csatlakozz itt!

Ne felejtsd!
Ha a nyertes a Te meghívásodra regisztrál akkor Te is megnyered amit gyűjtöttél!

(A játékban csak magyarországi lakhellyel rendelkező játékosok vehetnek részt egyelőre, de már dolgozunk a bővítésen.) Azért, hogy biztosan értesülj arról, ha nyersz, kérünk, hogy leveleződben add hozzá címlistádhoz a neked@proaktivdirekt.com email címet.

Ha kérdésed van, írj nekünk!

Nyeremények és nyertes hirdetés

A következő nyertes hirdetés időpontja és a nyeremények az aktuális játékhoz tartozó "Nyeremények" oldalon megtekinthetőek. A nyertes hirdetést a promóciós játékot szervező Kettő Kft. cégvezetője felügyeli.

A játékba kerülés feltételei

A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó a saját és helyes adataival regisztrál a játékba. A regisztráció önkéntes. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Több regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli, így a felhasználó a játékban sem vesz részt.

Minden regisztráló felhasználó a regisztrációt követően e-mail címére kap egy egyedi azonosítóval ellátott linket és automatikusan részt vesz a játékban. A játékosnak lehetősége van arra, hogy barátait vagy ismerőseit is meghívja a játékba a regisztrációt követően kapott link segítségével. A linket a játékos ismerősei és barátai körében szabadon terjesztheti bármilyen – nem törvénysértő - módon. Ha a játékos ismerősei vagy barátai is regisztrálnak a játékba, és azok közül bármelyik nyer, akkor az a játékos is nyer (a különdíjat), aki a nyertest meghívta. A meghívásos rendszerben jogosultság a nyereményre csak 1 szintig lehetséges, azaz csak a játékba hívó és hívott egymás közötti közvetlen viszonyában érvényes oly módon, hogy ha a meghívott játékos, akkor a meghívó játékos is nyer (a különdíjat).

A játékosnak továbbá lehetősége van arra, hogy a játék során növelje virtuális számláját. Amennyiben meghív ismerőst, aki az azonosító linkjére kattintva hitelesítve regisztrál a játékba 10.000 forintot, ha lájkolja az oldalt 3.000 forintot és ha a kérdéseinkre válaszol kérdésenként 1.000 forintot írunk jóvá a virtuális számláján, melyet végül megnyerhet legfeljebb 10.000.000 forintos értékhatárig. A kérdőívről a játékos a játék ideje alatt a regisztrációkor megadott e-mail címén is értesülhet.

A nyertesek kiválasztása

A fődíj az aktuális játékban feltett kérdésre adott legpontosabb válasz kiválasztásával történik. A Szervező a nyertest a nyertes hirdetés után haladéktalanul, maximum 3 munkanapon belül értesíti a nyeremény átvételének részleteiről. A Szervező a nyertesek értesítését a játékosok által a regisztráció során megadott e-mail címen és telefonszámon kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. Ha a Szervező sem email-en (1 próbálkozás), sem telefonon (5 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, akkor az ajándék jogosultság elvész.

A játékban esetenként (amennyiben a www.proaktivdirekt.hu főoldalán ez meghirdetésre kerül) garantált nyeremény is nyerhető, melyet az az aktív és érvényes regisztrációval rendelkező játékos nyer, aki a legtöbb ismerősét regisztráltatja a leggyorsabban a játékba a nyertes hirdetés pillanatáig.

A Szervező jogosult ellenőrizni a nyertesek regisztrációit, valamint a meghívott ismerőseik valódiságát. Amennyiben többszöri regisztráció, vagy nem valós személyek kerülnek megállapításra, akkor a felhasználó törlésre kerül, nyereményét is elveszítve. Ilyen esetekben a második legjobb tippet adó lesz a nyertes a játékszabályzat egyéb pontjainak megfelelően.

A játékban nem vehet részt a Szervező, a munkatársai és hozzátartozói.

Te is nyerni szeretnél? Csatlakozz itt!

Játékszabályzat (jogi aspektus)

I. Általános rendelkezések

I/1. A Szervező és a felhasználó személye

Jelen www.proaktivdirekt.com weboldalt (a továbbiakban: „Weboldal”) a "KETTŐ" Vállalkozási Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1119 Budapest, Andor u. 54.; cégjegyzékszám: 01-09-260551; e-mail: kapcsolat@proaktivdirekt.com; a továbbiakban: „Szervező”) üzemelteti. A weboldalon elérhető nyereményjátékot a Szervező szervezi. Felhasználó minden olyan személy, aki a weboldalt meglátogatja, annak szolgáltatásait igénybe veszi. Felhasználónak minősülnek azon látogatók is, akik a honlapon nem regisztrálnak, szolgáltatást nem vesznek igénybe. Bizonyos adatkezelések és feltételek csak regisztrált, vagy a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő felhasználókra vonatkoznak. Az oldal regisztráció nélkül szabadon látogatható, a szolgáltatások igénybe vételére azonban csak regisztrált felhasználók jogosultak. A regisztráció során a felhasználónak meg kell adni a regisztrációs űrlapon szereplő adatokat, valamint el kell fogadnia jelen Szabályzatot. A regisztráció során a felhasználó hozzájárul személyes adatainak az Adatkezelési szabályzat szerinti kezeléséhez.

I/2. A szabályzat hatálya és módosítása, a Weboldal célja

Jelen Játékszabályzat (továbbiakban: „Szabályzat”) hatálya a Weboldalon szervezett játékra, a Weboldalhoz kapcsolódóan nyújtott egyéb szolgáltatásokra és adatkezelésekre terjed ki. Ellenkező kikötés hiányában a Szabályzat hatálya nem terjed ki azon szolgáltatásokra és adatkezelésekre, melyek a Weboldalon hirdető, vagy azon más módon megjelenő harmadik személyek promócióihoz, nyereményjátékaihoz, szolgáltatásaihoz, egyéb kampányaihoz, az általuk közzétett tartalomhoz kapcsolódnak. Ellenkező kikötés hiányában a Szabályzat hatálya nem terjed ki olyan weboldalak, szolgáltatók szolgáltatásaira és adatkezeléseire, melyekre a jelen Weboldalon található hivatkozás vezet. A Szabályzat módosításának jogát a Szervező fenntartja. A Szervező kérésre tájékoztatja a felhasználókat a korábbi módosításokról. A Szervező a módosított szabályzatot közzéteszi, a módosítások csak a közzétételt követően hatályosak. A Szervező nem köteles arra, hogy a módosításokról külön értesítést küldjön a felhasználók részére. A felhasználók adatainak kezelésére külön adatvédelmi szabályzat vonatkozik, amely elérhető a fentiekben. A Weboldal célja nyereményjáték szervezése, ezzel együtt értékesítés céljából marketing és promóciós célú adatbázis építése.

I/3. Irányadó jog

A Szervező a Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság, amely tevékenységét elsősorban a magyar jogszabályok hatálya alatt végzi. Amennyiben a Szervező tevékenysége – ide értve a reklámozási tevékenységet is – Magyarország határain túlra irányul, a célország joga megfelelően irányadó, azzal, hogy ha valamely jog alkalmazása kiköthető, a Szervező kiköti a magyar jog alkalmazását. Arra az esetre, ha joghatóság kikötésének helye van, a Szervező kiköti a magyar hatóságok és bíróságok joghatóságát.

II. A nyereményjáték szabályai

II/1. A játék jogi minősítése

A részvétel feltétele a felhasználók regisztrációja, és a szabályzatok elfogadása. A játékban való részvételnek nem feltétele pénz fizetése, vagyoni érték nyújtása, vagy a Szervező bármely szolgáltatásának, termékének ellenérték fejében történő megvásárlása. Mindezek alapján a játék tétfizetéshez nem kötött, így nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény hatálya alá. A játék nem minősül bejelentés-, vagy engedélyköteles szerencsejátéknak.

II/2. A játék menete

A felhasználók a játékban regisztrációval vehetnek részt. A regisztráció során a felhasználók kötelesek megadni a regisztrációs űrlapon szereplő adataikat. Az egyes játékok menete, a nyeremények köre, értéke, a nyertes hirdetés időpontja eltérő lehet. A Szervező egy időben csak egy játékot bonyolít. Az aktuális játék menetének leírása, a nyeremények, valamint a nyertes hirdetés időpontja elérhető az alábbi linken: http://proaktivdirekt.com/profil/regisztracio

III/3. Az adatok megadása és felhasználása

A Szervező a játékban való részvételt nem köti ellenérték fizetéséhez, a részvétel a felhasználók részére ingyenes. A Szervező az ingyenességet azáltal tudja fenntartani, hogy a felhasználók részére reklámozási tevékenységet folytat, a felhasználók által megadott adatok felhasználásával. A regisztráció, a regisztrációs adatlapon található adatok megadása a részvétel feltétele. A Szervező a részvételt ezen túlmenően további adatok megadásához kötheti. A Szervező a felhasználók nyerési esélyeinek növelését további adatok megadásától teheti függővé. A felhasználó a facebook profilját is kapcsolhatja a Weboldalhoz, ebben az esetben a Szervező jogosult a facebook profil adatait megismerni. Az adatkezelés – az Adatkezelési szabályzatban meghatározottak szerint – reklámozási célokat is szolgál. Figyelemmel a fent írtakra, vagyis a szolgáltatás ingyenességére, a reklámozási célú adatkezeléshez való hozzájárulás a részvétel feltétele. A reklámok küldését a felhasználó utólag megtilthatja.

II/4. Részvételi feltételek, részvételből kizárt személyek

A játékban kizárólag 16. életévüket betöltött, nem cselekvőképtelen természetes személyek vehetnek részt. A részvétel feltétele, hogy a felhasználó megadja személyes adatait a regisztráció során. A részvétel feltétele továbbá, hogy a felhasználó a jelen Játékszabályzatot, valamint Adatkezelési szabályzatot elfogadja, és hozzájáruljon személyes adatai Adatkezelési szabályzatban meghatározottak szerint történő kezeléséhez. A nyertes a nyereményre akkor válik jogosulttá, ha hozzájárul alább meghatározott adatai, valamint fényképe közzétételéhez. Egy felhasználó csak egy alkalommal regisztrálhat. Már regisztrált felhasználók az újabb nyereményjátékon akkor vesznek részt, ha a részvételi szándékukról a Weboldalon nyilatkoznak. A játékban nem vehetnek részt a Szervező munkavállalói, a játék szervezésében közreműködő alvállalkozói, megbízottjai, ezek alkalmazottai, valamint a felsorolt személyek Polgári Törvénykönyv szerinti hozzátartozói. A játékból ki vannak zárva továbbá a játék nyereményeit biztosító harmadik fél vezető tisztségviselői és a játék megvalósításában résztvevő munkavállalói, valamint ezen személyek Polgári Törvénykönyv szerinti hozzátartozói. A Szervező a játékból kizárhatja azokat a felhasználókat, akik: - a regisztráció során valótlan adatokat adnak meg; - többször regisztrálnak a játékra; - más személy adatait felhasználva regisztrálnak; - a jelen játékban, a Szervező, vagy partnere által szervezett bármely játékban, promócióban visszaélést követnek el; - a Szervezőt, vagy partnerét bármely módon megkárosítják, vagy erre törekszenek; - nyerési esélyeiket tisztességtelen eszközökkel növelik, ennek érdekében bármilyen informatikai visszaélést követnek el; - nyerési esélyeik, vagy nyereményeik növelése érdekében olyan informatikai alkalmazást használnak, amely bármely, a nyerési esélyt növelő cselekményt automatizál; - illetéktelenül belépnek a Szervező bármely oldalának admin felületére, vagy ezt megkísérlik; - bármely más, jogszabályba ütköző módon megkísérlik befolyásolni a játék menetét; - harmadik személyeket azok hozzájárulása nélkül ajánlanak; - jelen Szabályzat, vagy az Adatkezelési szabályzat rendelkezéseit sértik. A kizárt felhasználó adatait a Szervező törli, kivéve azon – személyazonosításra alkalmatlan – adatokat, amelyek szükségesek az újbóli regisztráció megakadályozásához. A kizárt felhasználó a játékban a későbbiekben nem vehet részt.

II/5. Nyeremények, a nyereményekre való jogosultság

A nyeremények körét a Szervező az aktuális játékot bemutató oldalon teszi közzé. A nyertes kiválasztásában minden felhasználó részt vesz, aki az adott játékra regisztrált. Már regisztrált felhasználók az újabb nyereményjátékokon részt vehetnek, erről a Weboldalon nyilatkozniuk kell. A felsorolt nyeremények nettó nyeremények, valamennyi közterhet a Szervező visel, a Szervező teljesíti a bevallási, megfizetési kötelezettségeket.A megnyerhető összeg sorsolásonként legfeljebb 10 millió Ft.

II/6. Más felhasználók meghívása

Valamennyi felhasználó kap egy linket a regisztrációt követően, amelyet jogosult ismerősei között terjeszteni, bármilyen törvényes eszközzel. Amennyiben valaki a linkre kattintva regisztrál, a Szervező rendszere rögzíti, hogy az adott új felhasználó a korábbi felhasználó meghívása alapján regisztrált. Amennyiben a felhasználó meghívására újabb felhasználók regisztrálnak a játékra, a Szervező – az aktuális játékra irányadó módon – növelheti a felhasználó esélyeit, vagy növelheti a felhasználó által megnyerhető nyeremény értékét.

II/7. Nyertes hirdetés

A nyertes hirdetés időpontját a Szervező az aktuális nyereményjátékról szóló tájékoztató oldalon közzéteszi. A Szervező jogosult a nyertes hirdetés időpontját megváltoztatni. A nyertes hirdetést a Szervező számítógép segítségével végzi.

II/8. A nyeremények átadása

A Szervező a nyertes felhasználót telefonon értesíti, a regisztrációkor a felhasználó által megadott telefonszám felhívásával. A megadott, telefonszám pontosságáért a felhasználó felel. Amennyiben a felhasználó a megadott telefonszámon nem elérhető, elveszíti a nyereményhez való jogát. A nyertes felhasználó az értesítést követően köteles megadni a Szervező részére a kifizetéshez, az adókötelezettségek teljesítéséhez szükséges adatokat, valamint a Szervező által kért módon készült képet (amelynek közzététele az alábbi II/10. pontban, illetve az Adatkezelési szabályzatban meghatározottak szerint történik). A Szervező jogosult az adatokat alátámasztó okiratokról másolatot kérni, jogosult továbbá arra, hogy a felhasználót felhívja adatainak személyesen történő igazolására. Amennyiben a felhasználó a Szervező által kért adatokat nem adja meg, vagy azokat a Szervező által kért módon nem igazolja, a Szervező a felhasználó számára az adatok megadására, vagy az adatok igazolására határidőt tűzhet. Ennek eredménytelen eltelte esetén a felhasználó elveszíti a nyereményhez való jogát. A pénznyereményeket a Szervező a nyertes hirdetés követő hónap 5. napjáig fizeti meg, amennyiben a Felhasználó a nyertes hirdetéshónapjának utolsó napjáig a Szervező által kért adatokat megadja, illetve – erre vonatkozó kérés esetén – azokat igazolja. Amennyiben ezt a Felhasználó késve teljesíti, a Szervező a kifizetést az adatok megadását, illetve azok igazolását követő 30 napon belül köteles teljesíteni. A Szervező a fizetést teljesíti, ha a nyeremény átutalására bankjának megbízást ad, vagy a nyereményt postára adja. Amennyiben a felhasználó a tárgynyereményt természetben kéri, azt a Szervező által meghatározott módon és időben veheti át. A nyertes felhasználó a nyereményét – valamennyi nyeremény esetében – személyesen veheti át. Amennyiben a felhasználó korlátozottan cselekvőképes, nevében bármely jognyilatkozatot a törvényes képviselője jogosult tenni; a törvényes képviselő jogosult a nyeremény átvételére is. A nyeremény átvételének minősül, ha a Szervező a pénznyereményt a felhasználó (vagy törvényes képviselője) bankszámlájára átutalja. A Szervező a felhasználót a nyertes hirdetés követően is jogosult kizárni, a jelen Szabályzatban meghatározott esetekben. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt jogi úton követelje vissza, ha a nyertes felhasználó kizárásának lett volna helye. A nyertes kizárása után a nyereményeket az át nem vett nyereményekre vonatkozó szabályok szerint kell kezelni. A nyeremény átvételével kapcsolatos valamennyi költség a nyertes felhasználót terheli. A nyeremény átvételének elmaradása, vagy a nyertes utólagos kizárása esetén a Szervező jogosult, de nem köteles helyettes nyertes kiválasztására. A helyettes nyertesre a fenti szabályok megfelelően irányadók.

II/9. A játék időtartama

A játék időtartama a játék meghirdetésétől a nyertes hirdetésig tart. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyertes hirdetés időpontját megváltoztassa.

II/10. Adatkezelés, a nyertesek adatainak közzététele

A felhasználók adatait a Szervező az Adatkezelési szabályzatban meghatározottak szerint kezeli. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó a regisztráció során személyes adatait megadja, és ennek során hozzájáruljon személyes adatainak az Adatkezelési szabályzatban meghatározottak szerint történő kezeléséhez. A nyertesek esetében a Szervező a felhasználó nevét, lakóhelyét (település megjelölésével), és a felhasználó által megadott képet teszi közzé. A közzététel oly módon történik, hogy abból a felhasználó elérhetősége ne derülhessen ki.

II/11. Garantált nyeremények

A Szervező jogosult arra, hogy garantált nyereményt ajánljon fel a meghatározott feltételt teljesítő felhasználó számára (pl. legtöbb új felhasználó meghívása). A feltétel teljesítése esetén az adott felhasználó a nyereményre jogosulttá válik. A nyertes értesítésére és a nyeremény átvételére a fenti szabályok megfelelően irányadók.

III. A Szervező felelőssége

III/1. A szolgáltatás folyamatossága

A Szervező vállalja, hogy minden tőle elvárható intézkedést megtesz a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében. A Szervező nem szavatolja a szolgáltatás szünetmentességét, nem tehető felelőssé továbbá a szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. A Szervező az oldal működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban felelőssé nem tehető. A Szervező a felhasználók magatartásáért felelősséget nem vállal.

III/2. A Szervező felelősségének kizárása

A Szervező semmilyen módon nem tehető felelőssé azért, hogy az általa fenntartott bármely weboldal a játék időtartama alatt nem volt elérhető. A felhasználó csak saját felelősségére vehet részt a játékban. A Szervező nem vállal felelősséget a felhasználót ért olyan károkért, kellemetlenségekért, amelyek abból adódtak, hogy a felhasználó nem a kellő körültekintéssel járt el, valótlan, pontatlan adatokat adott meg, vagy a megadott adatok alapján nem volt elérhető.

III/3. A nyereményekkel kapcsolatos felelősség

A Weboldalon közzétett bármely kép csak illusztráció, az nem a nyereményt mutatja be. A Szervező a nyereményeket nem kereskedőként értékesíti, a nyereményekkel kapcsolatban a felhasználó fogyasztói jogokat a Szervezővel szemben nem érvényesíthet.

IV. A felhasználókra irányadó szabályok

IV/1. A felhasználó kötelességei és felelőssége

A felhasználó köteles adatai megadása során kellő gondossággal eljárni. A Szervező nem tehető felelőssé azért a kárért, amely abból eredt, hogy a felhasználó adatai védelméről nem megfelelően gondoskodott. A felhasználó a Weboldalt csak saját felelősségére használhatja. A Szervező nem vállal felelősséget a felhasználót az oldal használata során ért olyan károkért, kellemetlenségekért, amelyek abból adódtak, hogy a felhasználó a Weboldal használata során nem a kellő körültekintéssel járt el. A felhasználó köteles a Weboldal használata során tisztességesen, mások jogainak és érdekeinek szem előtt tartásával eljárni. A felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely mások érdekeit sérti. Ezen belül a felhasználó köteles tiszteletben tartani mások magánszféráját, személyhez fűződő jogait, a szellemi alkotásokhoz fűződő jogokat, különösen a szerzői jogi védelem alá eső irodalmi, tudományos és művészeti alkotások, találmányok, formatervezési minták, használati minták, védjegyek és forgalmi árujelzők védelmére vonatkozó szabályokat. A felhasználó köteles tartózkodni szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetésétől, köteles tartózkodni továbbá minden olyan obszcén, trágár, illetve egyéb olyan kifejezéstől, megnyilatkozástól, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen; Valamennyi felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal rendeltetésszerű használatát akadályozza. Valamennyi felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely a Szervező érdekeit sérti. A fentieken túl a Szervező további korlátozásokat állapíthat meg, melyekről a felhasználókat tájékoztatja. A felhasználó véleményéért maga vállalja a felelősséget, a felhasználók által közölt vélemények semmilyen esetben nem tekinthetők a Szervező véleményének. A felhasználó a Weboldalon közzétett információkat nem ruházhatja át ellenérték fejében, azokkal nem kereskedhet. A felhasználók az oldal használata során más személyek adatait csak akkor hozhatják nyilvánosságra, tehetik mások számára hozzáférhetővé, ha ahhoz az érintett személy is hozzájárult. Az érintett hozzájárulása nem szükséges nyilvános közszereplése esetében, vagy az általa korábban korlátozás nélkül nyilvánosságra hozott adatok tekintetében. A felhasználók a regisztráció során csak saját személyes adataikat adhatják meg. Más személyek adatainak megadása jogellenes adatkezelésnek minősül, amelynek a külön jogszabályokban meghatározott következményei lehetnek. Más személyes adataival való visszaélés esetén a Szervező az eljáró hatóságoknak segítséget nyújt a jogsértés feltárása, a jogsértést elkövető azonosítása érdekében. Jelen pontban írt korlátozások az oldal valamennyi látogatójára vonatkoznak.

IV/2. Eljárás a szabálysértő felhasználókkal szemben

Amennyiben a felhasználó a jelen Szabályzatban foglaltakat, vagy jogszabályban foglaltakat megszegi, a Szervező a felhasználó regisztrációját törölheti. Ebben az esetben a felhasználó regisztrációja megszűnik, és a jövőben az oldal szolgáltatásait nem veheti igénybe. Amennyiben a felhasználó magatartása alapján hatósági, bírósági eljárásnak van helye, a Szervező a felhasználó azonosításához szükséges adatait, továbbá a jogsértésre vonatkozó adatokat a regisztráció törlésétől független tárolhatja, és az eljáró szerveknek átadhatja. Amennyiben a felhasználó harmadik fél jogait sérti, és ezen harmadik fél eljárás kezdeményezésére jogosult, a Szervező az adatokat a harmadik félnek átadhatja, amennyiben a harmadik fél az ehhez fűződő jogszerű érdekét bizonyítja.

IV/3. Szellemi alkotások védelme

Ellenkező bizonyításáig a Weboldalon közzétett valamennyi szellemi alkotás – ide értve különösen, de nem kizárólagosan a szerzői műveket, adatbázisokat, keresési megoldásokat, felhasznált programokat és kódokat, közzétett adatokat, védjegyeket, szabadalmi oltalom alá eső alkotásokat – jogosultja a Szervező. A szellemi alkotások kizárólag az irányadó jogszabályokban foglaltak szerint használhatók fel. A felhasználó semmilyen módon nem jogosult a szellemi alkotások másolására, többszörözésére, hasznosítására, értékesítésére, módosítására, átdolgozására, vagy nyilvánosságra hozatalára.

V. Jogérvényesítés

V/1. A Szervezőhöz benyújtott kifogás

A felhasználók panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül a Szervezőhöz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében. A Szervező a hozzá benyújtott panaszokat megvizsgálja, és álláspontjáról, megtett intézkedéseiről a felhasználót tájékoztatja.

V/2. A jogérvényesítés egyéb módjai

A felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogairól az Adatkezelési szabályzat ad tájékoztatást. A személyes adatok védelmének körén kívül eső panaszaival a felhasználó fordulhat a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező hatósághoz, továbbá igénye érvényesítése érdekében keresetet terjeszthet elő a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bírósághoz.

Te is nyerni szeretnél? Csatlakozz itt!