2021.12.02. 09:30:00 6001 216

5 hasznos hajápolási trükk, amiket a hajszalonokból lestek el
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ördög a részletekben rejlik! Meglepő kis apróságokon múlhat a tökéletes frizura, amelyek elsajátítása után mérföldkövekkel jobban fog sikerülni még akkor is, amikor önmagunknak készítjük el! Már akkor is sokat tanulhatunk, amikor fodrászunk munkáját megfigyeljük.

Hosszú haj szárítása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú haj szárítása

Nem is gondolnánk, hogy a megfelelő sorrend, vagy egy-egy kellék és termék kicserélése milyen nagy változást hozhat a megjelenésünkben. Túl vagy már az aktuális igazításon és színezésen? Semmi vész! Néhány általános praktikát összegyűjtöttek már a szemfüles hölgyek:

1. Samponozzunk duplán!

Hajmosáskor ne felejtsünk el kétszer használni a samponból, hogy valóban minden lerakódást eltávolíthassunk a hajszálakról és a fejbőrről. A legjobb termékek jellemzői: vegán, fenntartható és állatkísérlet nélkül tesztelt!

2. Szárazsampont a frufrura!

A frissen mosott haj beszárítása előtt gondosan fésüljük ki a frufrunkat, és egy széles hajformázó kefe segítségével, balról jobbra történő, keresztező mozdulatokkal szárítsuk meg tetszés szerint. A hosszan tartó stílus érdekében permetezzük be a frufrut száraz samponnal ezáltal megakadályozhatjuk a homlokunkon lévő olaj felhalmozódását a tincseinken.

3. Hidratáljuk a göndör hajat!

A hajmosás után kíméletesen csavarjuk ki a vizet a göndör hajból ,és amikor már nem csöpög belőle a víz, hidratáljuk a loknikat! Tehát ne törölközőszáraz hajra vigyük fel a hajápoló szereket!A kimondottan göndör hajra való ápolók segítik kialakítani a legszebb természetes hullámokat.

4. Hajmosás után elő a mikroszálas törölközővel!

A hagyományos frottír törölközők helyett mindig mikroszálas törülközőt használjunk hajmosás után a haj megszárogatásához. Ez a tanács kiváltképp göndör haj esetén betartandó, mivel a frottírszövet túl sok nedvességet szív fel a hajtincsekről, ezáltal nehezítve a göndörödés folyamatát.

5. Szánjunk időt a hajgöndörítésre!

Aki siet, inkább ne álljon neki hajgöndörítésnek, mert úgyis csak túl vastag tincseket próbál meg egyszerre begöndöríteni. A végeredmény pedig messze nem lesz így olyan mutatós, mint az elvárt. Dolgozzunk kisebb mennyiségű hajjal, hogy jobban sikerülhessenek a kívánt loknik. Kezdjük azzal, hogy lófarokba (vagy hosszabb haj esetén kontyba) fogjuk a fejtetőn lévő lévő haj mennyiséget. A szabadon maradt résszel apránként haladjunk a göndörítéssel. Nyugodtan hagyjunk ki néhány arckeretező tincset, hogy lágyabb legyen a megjelenésük.

Forrás: www.divine.ca

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...