2021.04.01. 08:38:34 7242 201

A legnagyobb bolondok napi átverések
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Április 1. a bolondok napja, eljön a tréfák ideje. Az szinte általános, hogy megvicceljük gyermekeinket, barátainkat, munkatársainkat ezen a napon, de vannak, akik ennél jobban túlgondolják a poénkodást, és embertömegeket vernek át április első napján. Íme, a legnagyobb áprilisi tréfák.

Bolondok napja - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bolondok napja

Ha valakinek rendelkezésére áll, hogy sok emberhez szóljon, bizony megvezetnie is könnyebb tömegeket, és időről-időre akadnak olyanok, akik ezt április poén formájában meg is teszik. Van, amelyik egész jópofára sikerül, bár legjobban talán a tréfa kitalálói szórakoztak ezeken a bolondok napjához kötődő csínyeken.

Álom munka – szó szerint

2016-ban egy indiai bútorgyártó vállalat a sokak számára legideálisabb munkalehetőséggel rukkolt elő: legyél te is senior matrac tesztelő! A feladatkör: aludj különböző feltételek közt minél jobban, ezért kapod a fizetésed! Az biztos, hogy ez olyan munka, amiért megéri felkelni minden reggel, de sajnos csak ámítás volt – április elseji átverésnek szánta a cég.

Rizikós poén: a Tesla csődbe ment

Elon Musk 2018-ban őrült nagy poénnak gondolta milliók által követett Twitter oldalán posztolni, hogy a Tesla csődbe ment. Bár a cég nem ment csődbe, sőt a korábbiaknak megfelelően virágzott, a kis áprilisi bolondság nem várt következménye a Tesla részvényértékek óriási zuhanása lett. Erre feltehetően még Musk sem számított, hiszen a befektetőit ezután kemény munka volt megtartania.

A tréfa határa a csillagos ég!

A következő évben is volt egy kis bolondság, ami világhírre tett szert: a Ryanair meghirdette 2035-től induló fapados járatait. Mármint a Holdra. De kár feltörni az amatőr űrutazni vágyók malacperselyeit, mert sajnos a „low budget” holdra szállás csak kamu volt.

A nagy tündér biznisz

Az ezredforduló előtti évben is világhírre tett szert egy dilis ötlet: banki betétekre kínált igen magas kamatot egy tőzsdei lap. A Loof Lirpa nevű (magyar!) bank, olyan kötvénycsomagot állított össze, amelynél igen nagy hozamra lehetett szállítani, hiszen például tündérekbe fektették volna a befolyó összegeket. Az óriási érdeklődés nem maradt el, ám természetesen már a bank sem létezett, melynek neve visszafelé olvasta „April Fool”, tehát április bolondja volt.

Forrás: origo.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...