2021.06.23. 09:30:00 6601 181

Árulkodó hossz - Vajon mit árul el rólad a kisujjad?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az lehet, hogy a tenyérjóslásban egyre kevesebben hisznek, ám a kisujjunk hossza meglehetősen pontos elemzést adhat markánsabb személyiségjegyeinkről. Ezért érdemes egy röpke pillantásnál hosszabban foglalkozni a kérdéssel. Vajon mit mesél el rólad a kisujjad?

Kézfej Kézfej "rövidebb" kisujjal

Minden viszonyítás kérdése, nem igaz? Éppen ezért most viszonyítsuk is a kisujjunk hosszát a gyűrűsujjunk felső ujjpercéhez! Válaszd ki, hogy a három csoport közül melyikbe tartozol, majd kellő öniróniával, no meg saját magad felé irányuló őszinteséggel felszerelkezve derítsd is ki, milyen a te karaktered!

1. Akinek a kisujja a gyűrűs ujj felső percének az ízületéig ér:

Ez ilyen emberek rendkívül nagylelkűek és segítőkészek. Nehezen viselik a hűtlenséget és a hazugságot, hiszen ők az őszinteséget és a mások iránti tiszteletet képviselik.
Az ebbe a típusba tartozók a sugallni próbált látszat ellenére nehezen nyílnak meg másoknak, de aki a bizalmukba tud férkőzni, az teljes mértékben élvezheti azt.
Ami a szívén az a száján! Pontosabban fogalmazva szemei mindig elárulják valódi érzéseit. A tudatlan és ostobán viselkedő emberekkel szemben arrogánsan léphet fel, azonban ezt a tulajdonságukat szorgalmuk kompenzálja.

2. Akinek a kisujja rövidebb, mint a gyűrűs ujja felső percének az ízülete:

Ez a típus még a legnagyobb káosz közepette is nyugodt tud maradni. Habár első ránézésre kissé félénknek tűnhet a hűvössége miatt, de az igazság az, hogy finom lelkületét védi inkább a többi ember elől.
Emberi kapcsolataiban romantikus és hűséges, mindent megtesz a párjáért. Ugyanez az odaadás jellemzi a munka terén is, hiszen mindig elkötelezetten végzi a feladatát. A titkaiba viszont nem szeret beavatni senkit sem.
A külvilág gyakran hiszi azt erről a karaktertípusról, hogy nincs senkire sem szüksége, de igenis kell egy bizalmas társ mellé, aki kapcsán nem kell félnie az érzelmi sérülésektől.

3. Amikor a kisujj hosszabb, mint a gyűrűs ujj felső percének az ízülete:

Az ilyen személyiségekre nem jellemző, hogy haragot tartanának. Könnyed és nyitott jellemük révén jól kijönnek bárkivel, ráadásul az ellentétes véleményen lévőket is tiszteletben tartja.
A meglepetéseket nem szereti, komoly diszkomfort érzetet okoznak neki a váratlan történések. Problémáit és gondolatait inkább megtartja magának, annyira nem szeretne más terhére lenni. Emiatt azonban akadhatnak kommunikációs félreértések a párkapcsolatában.
A becsületes és őszinte emberek társaságát keresi a legszívesebben, mivel véleményét ő is egyenesen szereti megfogalmazni.

Forrás: www.womensera.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...