2021.04.14. 12:45:00 7010 196

Formázd a szemöldököd úgy, mint a profik!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szépen formázott, megfelelő színű szemöldök sokat dob megjelenésünkön, és nem is olyan bonyolult tökéletesre formázni magunknak sem. Habár egy rosszul kiszedett szemöldök ívét kicsit hosszabb idő lesz helyrehozni, ne feledd, a türelem szépséget terem!

Formázáshoz előrajzolt szemöldök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Formázáshoz előrajzolt szemöldök

Nem számít, hogy a természetesebb, kissé bozontos szemöldök, vagy az ívesebbre szedett, elegáns vonal híve vagy-e, hiszen megfelelő ápolás nélkül egyik sem fogja igazán tetszetősen hangsúlyozni a szemeidet. A tökéletes ívet pedig az egyedi csontfelépítésünk határozza meg.

A túlszedett szemöldök

Mindegy, hogy kissé kurta, vagy túl vékony lett-e, hogy egy kissé javuljon a helyzet minimum 3-4 hónapra is szükség lehet! Úgyhogy hiába van otthon nagyító tükör és csipesz, sokkal átgondoltabban kell neki látni a szemöldökformázásnak. Ha mégis sikerült túlszedni a szemöldököt, akkor a csipeszt jó sokáig rejtsük el magunk elöl, és formázzunk instant megoldásokkal: ceruza, gél, por és formázó kefe, ami nekünk kell.

Na jó, a két szemöldökünk közötti szakaszt így is szednünk kell, ehhez helyezzük el a köztes rész közepén a mutatóujjunkat, a két oldalán szemceruzával húzzunk egy-egy vonalat, majd a két vonal közé eső kóbor szálakat távolítsuk csak el.

A vissza nőtt szemöldököt érdemes szakemberrel megformáztatni, aki pontosan tudni fogja, hogy az arcformánkhoz mi áll a legjobban nekünk, így már csak annyi dolgunk lesz, hogy heti 2 alkalommal kicsipeszeljük azokat a szálakat, amelyek a kialakított formán kívül nőnek.

Ha egy kicsit hézagos

Amikor csak egy-egy üres folt keletkezett az ívben, akkor használjunk ennek elfedéséhez szemöldökceruzát és szemöldökport! Dolgozz gyors, szögletes mozdulatokkal, és maradj a szemöldök „természetes” vonalán belül.

A szemöldök növekedésének elősegítése

Előre láthatólag néhány készítményt ki kell próbálnunk míg kiderül, hogy nekünk melyik válik majd végül be, de megéri beruházni növekedést serkentő, kondicionáló készítményekre.

Amikor kilóg pár szál

Fésüljük át szemöldökkefével a szemöldökünket srégen fel és kifelé, majd egy szemöldökcsipesszel vágjuk le kissé a kilógó szálak végét. A kusza szemöldök zselé használatával lesz rendezett.

Ami a színt illeti

A tökéletes szín eléréséhez két-három árnyalattal világosabbat kell választanunk a hajunk színénél.

Formázásnál erre figyelj!

A legtöbben ott rontják el, hogy nagyon megrövidítik a szemöldöküket, és elszedik a szemöldök végét. Pedig ezzel csak azt érik el, hogy idősebbnek fognak látszani! Hagyjuk meg a szemöldök természetes hosszát, és koncentráljunk az orr melletti induló vonalakra: Általánosságban elmondható, hogy az egy ujjnál szélesebbre hagyott rés a két szemöldök között már túlságosan sok lesz.
Amennyiben a szemöldök felső ívénél érzed azt, hogy ritkítani kellene, azt is megteheted. Nem igaz, hogy tilos onnan kihúzni a szálakat.

Forrás: www.allure.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...