2021.08.25. 09:15:00 5962 165

Önbarnítós baki? Semmi vész, minden orvosolható!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy légből kapott, sebtiben végrehajtott önbarnítás bizony ezernyi helyen félrecsúszhat, aminek nem kívánt eredményei jelenhetnek meg a bőrünkön. Az instant barnaságnak ilyenkor pontosan a kérészéletű tulajdonsága az, ami megoldhatja a problémát!

Kellemetlen szépségbaki - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kellemetlen szépségbaki

Hiába olvastad el korábbi útmutatónkat az önbarnítás minden csínjáról, mégis kimaradt egy-egy fontos lépés? Ha ennek a bronzos szín (egyenletessége) látta kárát, akkor sem történt katasztrófa. Próbáld meg az alábbi praktikákkal csökkenteni a bajt:

Túl sötét lett a szín?

Kicsit kísérteties hatása lehet a narancsszínű arcban világító szemeknek. Amennyiben nem szeretnéd megvárni, míg a sütőtök szerű szín lekopik a bőrödről, irány a legközelebbi szauna vagy gőzfürdő! A gőz ugyanis néhány árnyalattal halványítani tudja a túl sötét színt.

Sötétebb csíkok a kezed nyomán?

Ha nem sikerült megfelelően elkenni mindenhol a barnításra használt készítményt, bizony könnyen hasonlíthatunk a zebrákra. Ilyenkor áztassuk be magunkat fél órán át olajjal dúsított fürdővízbe. Használjunk testradírt vagy hámlasztó kesztyűt a csíkok elhalványításához.

Foltok az arcon?

Abban biztosan egyetértünk, hogy az arcbőr dörzsölésének nem lenne jó vége, így egy óvatos hámlasztáson kívül az elkendőzés javasolható leginkább. Az egyenetlen foltok minimalizálása érdekében kapjuk elő az alapozót és az alapozó szivacsot.

Hogyan lehet eltávolítani a hamis barnaságot?

Ha a hamis barnaságod halványodik, és meg akarsz szabadulni tőle, van néhány módja az eltávolításának.
Sokan amúgy is szeretjük a forró vízben történő hosszú áztatást, ezt kombináljuk ilyenkor hámlasztó kesztyűs bőrhámlasztással, hogy megszabaduljunk barnaságuk többségétől. Adjunk fürdőolajokat a vízhez, mivel tapasztalatok szerint megkönnyítik az ideiglenes barna szín eltávolítását.

Jó ötlet lehet egy testradír alkalmazása is, de szánjunk elegendő időt a műveletre, hiszen kapkodás vagy pánikolás közben csak a bőrt fogjuk irritálni (és potenciálisan károsítani is).

Forrás: www.goodto.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...