2021.09.23. 09:30:00 5242 189

5 követendő őszi trend, hogy te lehess a legdivatosabb
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Laza kényelmet és stílust kölcsönző melengető rétegekre vágysz? Vagy maradnál a merész színeknél ősszel is a szürke, fekete és még feketébb helyett? Kötött ruhák kontra csillogás? Bármit is választasz majd ezek közül, biztosan sikkesen fogsz mutatni benne.

Őszi divatszínekben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi divatszínekben

A pántos topánoktól a hétvége óta sajnos idénre búcsút inthetünk, de sebaj, mert stílusos bokacipőkre és kényelmes sportcipőkre lehet cserélni ezeket! Amennyiben érdekel a divatvilág idei őszi szezonra kigondolt mindegyik hétköznapi életbe is átültethető újdonsága, ezekre a trendekre mindenképp érdemes lesz odafigyelned:

1. Lazán szabott rétegek

Csiszolt, de nem túl feszes megjelenésre vágysz? A klasszikus, de kicsit nagyvonalúbb arányokkal elkészített darabokat összeválogatva pont ezt a hatást fogod elérni. A nadrág, ing és blézer kombinációval sohasem lehet melléfogni, csak arra vigyázz, hogy elég kontrasztos legyen az egyes darabok textúrája. A semleges színpaletta színeiből válogass az ilyen szettekhez.

2. Örömteli színkavalkád

A nagy divatházak végre elszakadtak a komor színektől! Rózsaszín, narancssárga, kék és piros is megjelent a kifutókon az őszi kollekciók bemutatása során. Hogy ne vidd túlzásba, természetesen at ilyen merész színekből csak olyan ruhát célszerű választani, amelyik egyszerűbb szabásvonallal készült el. A farmerhez társított fekete és fehér alapdarabjaidat is kiegészítheted ezekkel a vidám színekkel! Blézer, póló, öv, bokacsizma, de még ballonkabát is készül meghökkentő színekből.

3. Midi szoknya, mint alapdarab

Aki nem szívesen ugrik vissza a nyári szoknyácskákból a nehéz nadrágokba, annak bizonyára kedvező divattrend, hogy a midi hosszúságú szoknyák tarolni fognak, méghozzá a sokoldalú A-vonallal. Blúzokkal, kötött felsőkkel és harisnyacsizmákkal érdemes apellálni, a sokféle színben és anyagból (pl. szatén, kötött és redőzött) elérhető midiket.

4. Csillogó-villogó ősz

Az ünneplést érdemlő napok nem köszönnek le a nyárra, így amennyiben ősszel is szeretnél különlegesebb alkalmi ruhában megjelenni, lesz lehetőséged rá. A díszes gyöngyös felsők és a fényes - bőrhatású - nadrágok az idén is velünk lesznek. A csapatot a jellemzően bordó és méregzöld műbőr szoknyák egészítik ki, de a flitteres felsők sem fognak váratni magukra Szilveszterig!

5. Kötött megoldások

A kötött pulcsi önmagában unalmas lesz idén, a hideg napokra már más dívik majd: Kötött együttesek jönnek divatba! A felsőrészből és a midi vagy maxi szoknyából vagy nadrágból álló összeállítások készülhetnek bordázott és egyszínű kivitelben is, de a hangsúlyosabb kötésminták is ugyanúgy megjelenhetnek. Ez utóbbival azért vigyázz, mert optikailag sokat erősíthetnek.

Forrás: {www.chatelaine.com](https://www.chatelaine.com/style/fashion/fall-2021-trends-style/#gallery/fall-2021-trends/slide-1)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...