2022.10.13. 12:30:00 6282 219

A kényelmes alsónemű nyomában: Ezeket a fazonokat is próbáld ki!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevágó varratok, irritáló címke, műszálas anyag… Ezek mind a nem túl praktikus fehérneműk ismérvei is lehetnek, pedig kényelmes fehérnemű tényleg létezik. Csak esetleg te még nem találtad meg. Azonban ne feledd, mindenképpen a testalkatunknak és méretünknek megfelelőt kell választanunk!

Női fehérnemű - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Női fehérnemű

A legkényelmesebb darabok szuper puha pamutkeverékből – 95% pamutból és 5% spandexből - készülnek, és minél puhább az anyag, annál inkább képes megelőzni a súrlódást. A fehérneműnk mindenképpen legyen az olyan mérgező vegyi anyagoktól mentes, amelyekről kimutatták, hogy meddőséget vagy rákot okoznak!

Mivel manapság rengeteg féle fehérnemű van a piacon, néha nehéz megtalálni az igényeinknek megfelelő párost. A melltartókról bővebben már írtunk korábban, most a női alsóneműk között nézzünk együtt körül, hogy könnyebben eldönthesd, melyik a legjobb típus számodra.

Női alsónemű körkép a kényelem jegyében

Ne csodálkozz, ha a nőgyógyászok rémálma, a tanga - akár spagetti pánttal, akár csipkepánttal legyen ellátva - nem fog ezen a listán szerepelni. Ismerd meg, hogy a rövidnadrágoktól a boxernadrágokon át egészen a klasszikus bikinifazonig milyen széles a kínálat!

1. Női boxernadrág

A boxeralsók hihetetlen, de beférnek a legtöbb ruha alá! Teljes fedést biztosítanak az altájunknak, és a hosszított szabás tökéletes a dörzsölődés ellen. Gondoltad volna, hogy nőkön is fantasztikusan néz ki?

2. Rövidnadrág stílusú alsónemű

Ez a fehérneműstílus a boxerekből fejlődött ki, csak egyszerűen sokkal szűkebb szabásúak annál. Ez csakugyan konzervatív fedést biztosít, és ideális viselet, ha fontos szempont számunkra a kényelem.

3. Bikini fazonú alsó

Klasszikus és sokoldalú választás fehérneműből a bikini stílusú bugyi. Ez a fajta fehérnemű mérsékelt fedést és jelentős kényelmet biztosít a leegyszerűsített kialakítás és a könnyű illeszkedés révén.

4. Hipster szabású női alsó

Ebben a csípő fazonú fehérneműben a bikini szabású fehérnemű és a rövidnadrág stílusa keveredik. Ez a fazon nagyon nőies, és a legtöbb testalkathoz tökéletesen passzoló stílust testesít meg.

5. Trunk fazon

Ez a fazon akkor a legpraktikusabb választás, ha valami hasonlót szeretnénk a boxernadrághoz, de annál rövidebb szárral. Az alacsonyabb hölgyeknek állhat a legjobban ez a kényelmes darab.

+1 Menstruációs bugyi

Nem maradhat le listánkról egy viszonylag modern és új találmány sem, ami annyival több, mint egy átlagos fehérnemű, hogy szárazon tart minket azokon a napokon is. A szövetszálak felfogják a folyadékot, megakadályozva, hogy az kiszivárogjon. A menstruáció erősségétől függően többféle kivitel elérhető.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...