2019.08.08. 16:31:31 9193 267

A kilencvenes évek külföldi és hazai popzenekarai zárják a nyarat Győrben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A magyar és külföldi előadókat is összefogó Total Dance Festival látványos showműsorával zárják a nyári fesztiválsorozatot Győrben - közölte Borkai Zsolt polgármester az augusztus 24-i esemény és a város hagyományos borfesztiválja sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Koncert - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koncert

Borkai Zsolt emlékeztetett arra, hogy Győrben egész nyáron színes programokkal várták a turistákat és a helyieket, akik szép számmal vettek részt egyebek mellett a Szent László-napok vagy épp a Győrkőcfesztivál rendezvényein.

Hozzátette, hogy a 12. Győri Bornapok keretein belül megrendezendő nyárzáró koncerten a kilencvenes évek olyan ismert popzenekarai lépnek fel, mint az Aqua, a Safri Duo vagy a magyar Happy Gang és a Hip Hop Boys.

Kiemelte, a műsor és az azt követő tűzijáték után ingyenes buszjáratokkal biztosítja az önkormányzat a helyiek hazajutását. A polgármester elmondta azt is, hogy a koncertet rossz idő esetén egy nappal később tartják meg.

Horváth Endre, a Total Dance Festival szervezője szerint a program kiemelkedő előadója a dán Aqua együttes lesz, a formáció még soha nem lépett fel Magyarországon.

A sajtótájékoztatón szó esett a 12. Győri Bor-, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztiválról is, amelynek részleteiről Tóthné Kardos Krisztina, a szervező Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója elmondta: augusztus 22-én a borlovagrendek felvonulásával kezdődik a fesztivál, amelynek idén is két helyszíne lesz, a Dunakapu tér és a Széchenyi tér. Hozzátette: a két helyszín színpadain párhuzamosan lépnek majd fel soul, funky, dzsessz, latin és modern zenét játszó akusztikus zenekarok.

Téglás Szabolcs, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervező munkatársa megjegyezte: 17 borvidékről mintegy 60 pincészet vesz részt kiállítóként a rendezvényen, amelyen hagyományosan kiválasztják majd, hogy melyik tétel viselheti a következő egy évben a Győr város bora címet.

Az augusztus 25-én este záruló fesztivál programja megtalálható a hellogyor.hu oldalon.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...