2015.04.22. 16:02:33 7000 177

A nevelőszülők szuperhősök, ez nem kérdés!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

"Vannak gyerekek, akiknek a nevelőszüleik a szuperhősök!"- ezzel a szlogennel indított kampányt az SOS gyermekfalvak magyarországi képviselete, hogy minél több elhivatott embert toborozzon, és felhívja a figyelmet a nevelőszülők fontosságára. A kisfilm inspiráló és megható!

Nevelőszülők | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nevelőszülők | Forrás: youtube.com

Csak támogatni tudjuk az SOS gyermekfalvak munkáját, akik nem kevesebbre vállalkoztak, mint hogy nevelőszülőket találjanak annak a körülbelül 21.000 gyerkőcnek, akik valamilyen oknál fogva nem élhetnek a saját szüleikkel.

Idén egy nagyon szuper reklámfilmmel buzdítanák a hezitálókat arra, hogy csatlakozzanak a nevelőszülők népes táborába, és legyenek ők is hétköznapi hősök, akikre a gyerekek szuperhősként fognak tekinteni.

A kampányfilm

Segítsd Te is az SOS gyermekfalvak munkáját!

Tudtad, hogy a PROAKTIVdirekt nyereményjátékban való részvételeddel ingyen támogatod az SOS gyermekfalvakat és a Bátor tábort is? Regisztrálj most és tudj meg többet!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Takaríts meg több ezer forintot ezzel a néhány egyszerű megoldással

Gyakori téveszme, hogy a takarékoskodás egyenértékű a garasoskodással, a szűkmarkúsággal. Ugyanakkor nem is arról van szó, hogy az alacsony minőségű, olcsó, gyakran satnya termékeket helyezzük előtérbe. Annál inkább jelent életkönnyítő megoldásokat, tudatos hozzáállást az élet minden területéhez, ésszerű és leleményes stratégiákat, a meglévő dolgok megbecsülését és megfontolt használatát.

22 pozitívum, amit az önismerettől kaphatsz – Vágj bele életed legizgalmasabb kalandjába!

Te mennyire ismered magad? Az emberi történelem legnagyobb gondolkodói az egyének egyik legfontosabb feladatának és lehetőségének tartották az önmegismerést. Arra ösztönöztek, hogy mindenki fedezze fel az egyéni erejét, sajátos testi és mentális képességeit, ugyanakkor ne zárkózzon el az én „árnyékoldalának” feltérképezésétől sem, mert ebből is rengeteget lehet tanulni arról a valakiről, akivel az életben a legtöbb dolgunk van: önmagunkról.

Mediterrán-típusú étrenddel javulhat a COPD-s betegek életminősége

A Semmelweis Egyetem új tanulmányából kiderül pontosan mely vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok szedésével lassítható az elsősorban dohányosokat érintő krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD) romlása. A táplálkozás szerepe azért is kiemelkedő, mert állapotuk rosszabbodása más kórképeknél nagyobb mértékben befolyásolja a COPD-s betegek életminőségét és túlélési esélyeit.