2022.05.24. 12:15:00 5804 226

Amikor a krém nem elég: A kozmetikai akupunktúra csínja-bínja
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha rosszul vagy a tűtől, akkor se görgess most tovább! Ugyanis ismét visszatért bőrápolás terén (is) a hollisztikus megközelítés, elég csak a divatos gua sha és a köpölyöző kezelésekre gondolni. Az arc fiatalon tartásához egy ősi kínai módszert is kipróbálhatunk, és ez nem más, mint a kozmetikai akupunktúra!

Akupunktúra | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Akupunktúra | Fotó: 123rf.com

Az arc-akupunktúra kifejezetten esztétikai célok eléréséhez kifejlesztett eljárás, amely során a hagyományos akupunktúrához hasonlóan sterilizált és meglepően vékony tűk kerülnek beszúrásra a bőrbe a megfelelő stratégiai pontokon.

Hogyan zajlik a kozmetikai akupunktúra?

A kezelés során a megfelelő képesítéssel rendelkező szakember feltáró kérdésekkel (alvási és étkezési szokások, menstruáció stb.) igyekszik feltárni, hogy a mentális és fizikai állapota hogyan befolyásolja többek között az arcszínt, az arcélek strukturáltságat, a pattanások számát és megjelenési helyét, illetve a puffadtságot.
Ezt követően kerül meghatározásra az akupunktúrás kezelési terv, hogy a beszúrt tűk a legideálisabb helyekre kerülhessenek, ahol a kezelés időtartama alatt a helyükön is maradnak.
A kezelés a továbbiakban Led-terápiával, irányított meditációval és egyéb más kezeléssel is kiegészíthető. ( A szalon kiválasztásakor győződjünk meg arról, hogy minden kiválasztott kezelést olyan szakember végez el, aki engedéllyel is rendelkezik hozzá.)

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kezelésnek?

Az akupunktúrás szakemberek és egyes bőgyógyászok úgy vélik, hogy az arcon végzett kozmetológiai akupunktúra a bőr mikrosérülésein keresztül képes lehet a bőr kollagéntermelését, valamint a gyulladást csökkentő immunválaszt fokozni. A nyirokrendszer jobb elvezetése és a véráramlás javulása is a lehetséges előnyök közé tartoznak, amely révén ugyancsak fokozódhat a kollagéntermelés. Ez pedig az apró ráncok legjobb ellenszere.
A nyirokrendszer állapota (méregtelenítés) továbbá kapcsolatban állhat a pattanások és az akné mértékével is.

Az akupunktúra lehetséges mellékhatásai

A várandósok és a véralvadási problémákkal küzdők bármiféle akupunktúrás kezelés igénybe vétele előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal!
A rövid hatású mellékhatások közül előfordulhat a kisebb vérzés egy-egy tű helyén, izomrángás vagy zúzódások kialakulása. Éppen ezek miatt fontos, hogy széleskörű tapasztalattal rendelkező, mesterfokozatot szerzett okleveles szakembert válasszunk a kezelések elvégzéséhez.

Forrás: www.allure.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...