2021.06.29. 09:30:00 7638 215

Apró trükkök, amikkel a kempingezés civilizált marad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Természetjárók és kanapé huszárok között is létezik egy szűk csoport, amely szeretne kint a zöldben tartózkodni, ugyanakkor nem szívesen mond le a megszokott kényelemről. Picit furcsán hangozhat, de a kempingezés civilizált is lehet! Mutatjuk a lehetőségeket!

Kempingezik a család - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kempingezik a család

Meglepődnél, milyen komfortos lakóautókat lehet manapság már bérelni, amikkel még csak röghöz kötött sem vagy. De a nyugalmasabb típusok választhatják a rendhagyóbb kempingeket, hovatovább egy modernizált jurtában is alhatnak sátor helyett.

Kempingezés sátorban - Az alapfelszerelés:

1. A sátor

Az ideális sátor nemcsak a csapadékot nem engedi be, de a napfényt is megszűri. A kényelmes benntartózkodás érdekében pedig még a hőmérsékletet is mérsékelni tudja. Elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy több ágy is elférhessen benne, amiket akár térelválasztó elemek segítségével el is lehet egymástól szeparálni.

2. A fekhely

Kényelmes és puha legyen, nem igaz? Habár az lesz árt, ha alulról nem kúszik fel a nedvesség és a talaj apróbb egyenetlenségeit is ellensúlyozza ki.

3. A hűtőláda

A nyári melegben aranyat ér egy-egy doboz hideg ital. S hogy a madárlátta szendvicsek se romoljanak el, elég nagy űrtartalmúnak is illik lennie.

4. Hordozható főzőrendszer

A sátrazás egyik legjobb része, hogy a szabadban főzhetünk! Valahogy finomabbnak is érezhetjük az így elkészített ételt. A cserélhető főzőfelülettel rendelkező főzőrendszerek különösen hasznos választásnak bizonyulnak,

5. Szigetelt poharak

A jó pohár itt semmiképpen sem üveg vagy műanyag! Válassz ivóalkalmatosságot olyan anyagból, amelyik nem törik, ugyanakkor hűthető és melegíthető. A hátizsákra akasztható vagy fedővel zárható kivitelek még praktikusabbak.

+1. Kiütésvédő ruházat

Különösen akkor ajánlott az ilyen felsőruházat beszerzése, ha gyerek is van a társasággal. A picik még túl alacsonyak ahhoz, hogy az irritáló aljnövényzetet el tudják kerülni, így megfontolandó egy kimondottan erre a célra gyártott hosszú ujjú felső. Ezek általában a káros napsugaraktól is védik a bőrt, a hátul elhelyezett cipzár pedig meggátolja, hogy a kisgyermek önhatalmúlag levegye azt.

Forrás: www.divine.ca

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...