2021.10.19. 11:30:00 5717 186

Arcápolás a csillagjegyünk szerint? Ezt a terméket kell beszerezned hozzá! 2/1
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az asztrológia megmutatja nekünk, hogy születésünk energiája és a bolygónk hogyan befolyásolják természetünket, rámutatva a lehetőségeinkre és a kihívásainkra. A csillagjegyünk ismerete megvilágíthatja szerelmi életünket és karrierünket, ugyanakkor hasznos lehet akkor is, amikor azt kell eldöntenünk, hogy milyen összetevőket használjunk a bőrünkön!

Melyik a megfelelő termék? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melyik a megfelelő termék?

A csillagjegyek bizony többé-kevésbé különböznek egymástól, és miért is lenne ez másként a bőrápolási rutin terén? Csillagjegytől függetlenül: Érdemes mindig természetes, organikus szépségápolási és testápolási termékeket használni.

Kos

Az erős és kemény asztrológiai jegy forrófejű, hajlamos a kipirulásra és bőrkiütésekre. Hűtsd le a belső hőt azáltal, hogy az arcfestékeket és a krémeket a hűtőszekrényben tartod.
A legjobb összetevők: Aloe vera, rózsa, uborka, kamilla, levendula és tömjén. A csipkebogyó olaj szintén tökéletes arcolaj a Kosok számára. Ennek használatát egészítsd ki rózsás arckrémmel és gél állagú szemránckrémmel.

Bika

A Föld jelű Bika hajlamosak a konzervatívságra, türelmesek, de néha makacsok, és beleragadhatnak olyan rutinokba, amelyek már nem működnek számukra. Változtasd meg bőrápolási rutinodat is, ha nem látod a kívánt eredményt! A viszkető és száraz bőr különösen hálás lesz a rendszeres a hámlasztásért.
A legjobb összetevők: Homoktövis, argán,- szezámolaj, édes mandulaolaj. Ezektől a bőr extra hidratálást kap. Ajánlott ultra gazdag arckrémet és éjszakai szérumot is használnia a csillagjegynek.

Ikrek

Az Ikrek épphogy ellentétesen működnek, mint a Bikák: Mivel hajlamosak a döntésképtelenségre és erősen fogékonyak a változásra, ezért nekik arra kell figyelniük, hogy a bőrük érdekében tartsák magukat egy bőrápolási tervhez! A jegy képviselői hajlamosak lehetnek légzőszervi allergiára is, ezért válassz minél kevesebb összetevőből álló bőrápolási termékeket, hogy ne irritáld feleslegesen a torkodat és a tüdődet.
A legjobb összetevők: A rózsavíz, az aloe vera, az édes mandula és a jojobaolaj tökéletesen és természetesen táplálnak. Használd ezeket arclemosó tonik vagy arckrém formájában.

Rák

Az összes jegy közül a leginkább kiszámíthatatlan: az egyik percben még gondoskodó és érzelmes, majd ez átcsap ingerlékenységbe. Hozd egyensúlyba a dolgokat! Ha az arcbőr vízháztartása szintén problémásnak tűnik, még jobban figyelj oda az érzékeny bőröd ápolására!
A legjobb összetevők: Makadámia, jojoba, szezámolaj és gerániumolaj. Ez utóbbiról ismert, hogy segíti a szervezetet a hormonok természetes kiegyensúlyozásában és ellensúlyozza a bőr öregedését. Ha itt az idő, a Rákok ne felejtsék el lecserélni arckrémüket érett bőrre valóra, és a tonikot is használják tovább mellette.

Oroszlán

A magabiztos, kreatív, és kissé főnökösködő csillagjegy hajlamos mindent össze vásárolni a bőrápolási problémák gyors megoldásának reményében. Ne ragadj bele a megalapozatlan szépségápolási trendeknek! Tartsd észben, hogy az igazi szépség belülről fakad! Az egészséges és teljes értékű étrend az alapja ennek.
A legjobb összetevők: Homoktövis, jojobaolaj, és rózsaolaj. A rózsa illóolaja tele van antioxidánsokkal, amelyek segítenek a hegek elhalványításában és segítenek a bőr gyógyulásában. Nappal arckrém, éjszaka pedig szérum alkalmazása ajánlott.

Szűz

Az intelligens és praktikusságra törekvő Szüzek hajlamos a tökéletességre törekvésre. Ez megerőltető lehet, ráadásul stresszhez és döntésképtelenséghez is vezethet. Kényeztesd magadat olyan szépségápolási termékekkel, amelyek enyhítik a túlterheltség és a stressz érzését. A gyógynövényes gőzölés segít ellazulni.
A legjobb összetevők: A kamilla, a szantálfa, a tömjén, a levendula, a rózsa és a narancs mind nyugtató összetevők. A jegy szülöttei használjanak érzékeny bőrre való arckrémet és levendulás arcpermetet.

Forrás: www.purecosmetics.info

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...