2021.10.21. 09:30:00 5789 173

Arcápolás a csillagjegyünk szerint? Ezt a terméket kell beszerezned hozzá! 2/2
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A csillagjegyek különbözősége a bőrápolási igények terén is megmutatkozik, ezért az asztrológia ismerete ugyancsak hasznos akkor is, amikor azt kell eldöntenünk, hogy milyen összetevőkből álló termékeket használjunk az arcbőrünkön!

Melyik a megfelelő termék? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melyik a megfelelő termék?

Néhány napja ismertettük az első hat zodiákus jegy alapvető jellemzőit az arcápolással kapcsolatban, de most már olvasható a többi csillagjegyről való tudnivaló is - különösen a hölgyek örömére.

Mérleg

A Mérlegek alapvetően bájosak és romantikusak. Mindent megvizsgálnak a dolog mindkét oldaláról és ez határozatlansághoz vezethet. Viszont az arcbőr azt igényli, hogy kötelezzük el magunkat egy-egy bőrápolási rutin mellett, mert a legtöbb hatóanyagnak hosszabb idő kell, hogy kifejthesse áldásos hatását.
A legjobb összetevők: A Mérlegek tetszését a szép csomagolás nyeri el először, így a luxus arcápoló olajok, mint például az argán, a tüskés körte, a makadámia és a gránátalma ajánlhatók nekik. A gazdagon hidratáló arckrém mellett az éjszakai szérumról se feledkezz meg Mérlegként!

Skorpió

A szenvedélyes, ugyanakkor hűséges Skorpiók erős akarattal rendelkeznek. A csillagjegy képviselői féltékenyek és ugyanolyan makacsok is. Lágyítsd meg magadat tápláló olajokkal.
A legjobb összetevők: Használj öregedésgátló makadámia olajat az arcbőrödre, ami fiatalító tulajdonságokkal rendelkezik. Masszázshoz pedig a szantálfát és levendulát tartalmazó olajokat kenj a testedre. A testápoló olajok mellett éjszakai hidratáló krémről is gondoskodj.

Nyilas

A csillagjegy kalandos, független szellemű. Nem zárkózzik el a kockázatvállalástól, de hajlamos a türelmetlenségre is. A nyugtalan természet miatt nem erőssége a rendszeres bőrápolási rutin követése. Ébredés után hűtsd le az arcodat hideg, szűrt vízzel, és használj olyan arctonikot, amely szorongásgátló aromaterápiás előnyöket kínál. Ajánlott egyszerű étrendet is követni a bőr állapotának karbantartása miatt is.
A legjobb összetevők: A legjobb olajok a Nyilasok számára az argán, a kókusz, az olíva és a szőlőmag. Az ultra gazdag, tápláló arckrém mellett szerezz be testvajat is.

Bak

A Bak heves ambíciózus és vágyik a sikerre, hűvös külseje alatt rokonszenves és hűséges szív rejtőzik. Szánj időt magadra és az öngondoskodási rutinra, nem mindennek kell mindig tökéletesnek lennie.
A legjobb összetevők: Ennek a jegynek is érdemes szorongáscsökkentő aromaterápiás illóolajokat, például a levendulát, a borsmentát és a muskátlit alkalmaznia. Tökéletesek a Bakok arcbőrére a mélyen hidratáló gránátalma, makadámia, tamanu, argán és csipkebogyó olajat tartalmazó készítmények. A szérumok és tonik mellett érzékeny bőrre kifejlesztett krém dukál.

Vízöntő

A csillagjegy spontán, szabad szellemű, aki pillanatok alatt kész bárhová elindulni. Az unalmat nehezen viseli, ezért nehézségei vannak a hétköznapi, ismétlődő feladatokkal. A bőröd egészségének érdekében válassz valami egyszerű bőrápolási rutint. A reggeli arcmosás után alkalmazz argánolajos arcápolót, majd egy kis fényvédő és már indulhatsz is.
A legjobb összetevők: Arcolajok közül válassz szőlőmagot, makadámiát és jojobát. A hidratáló vagy öregedésgátló hatású arckrém és egy testolaj férjen bele a napba!

Halak

Az állatöv álmodója az egyik legkreatívabb és legempatikusabb csillagjegy. Önzetlen természetéből adódóan könnyen megfáradhat fizikailag. Itt az ideje néhány feltöltő és ápoló illóolajnak!
A legjobb összetevők: Bergamott, rozmaring, ylang-ylang, citrom és pacsuli támogatják a Halak egészségét, de a jojoba-, olíva- és édes mandulaolajat tartalmazó arcolajok szintén jó választások a bőrápoláshoz. Nappal hidratáló vagy érett bőrre kifejlesztett arckrém, míg éjszakára tápláló arcszérum javasolt.

Forrás: www.purecosmetics.info

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...