2020.11.25. 12:29:18 6490 141

Belehajtott egy autó a berlini kancellári hivatal zárt főkapujába
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Belehajtott egy autó szerdán Berlinben a kancellári hivatal zárt főkapujába. Az autó sofőrjét őrizetbe vették. Vizsgálják, hogy szándékosan hajtott-e neki a hivatal épülete körüli kerítés kapujának - közölte a német főváros rendőrsége egy Twitter-bejegyzésben.

Berlin, Kancellária - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Berlin, Kancellária

Az incidens idején az épületben tartózkodott a német kormány több tagja is.

A Bild című lap beszámolója szerint politikai indíttatású támadás történhetett. Erre utal, hogy az autó egyik oldalán az "Átkozott gyermek-, és idősgyilkosok", a másik oldalán pedig a "Le a globalizációs politikával!" felirat olvasható.

A lap szerint ugyanezzel a sötét kombival 2014-ben is nekihajtottak a kancellári hivatalán főkapujának. Akkor az egyik oldalon a "Le a gyilkos klímaváltozással!", a másikon a "Szeretlek, Nicole" felirat állt, ugyanolyan betűkkel, amilyenekkel a szerdai üzeneteket elhelyezték.

A 2014-es esetben az autó kis sebességgel hajtott neki a kerítésnek, sérülés nem történt, a 48 éves sofőrt őrizetbe vették.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...