2022.08.23. 11:55:00 5208 207

Csillagos top 3, avagy a zodiákus lejátszási lista 4/4
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A csillagok egyet jelentenek a fényes éjszakai égbolttal, az éjszakai utazók iránytűjével, de talán még a sorssal és a zenével is. Az állatövi jegyek sokak szerint hatással vannak a személyiségünkre, olyannyira, hogy egyéni ízlésünket is befolyásolják, beleértve a zenei ízlést is.

Kedvenc zeneszámok hallgatása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kedvenc zeneszámok hallgatása

A jó zene mindenkinek mást jelent, szerencsére van is miből válogatnunk. De vajon egy átlagos napon melyik előadók dalai illenek hozzánk? Csillagjegyünk ezt is elárulja!

TOP 3 dal és előadó a Bika jegyűek energiáihoz

Ők a szépség és a luxus igazi rajongói, de ugyanúgy szeretik a nosztalgikus dolgokat is. A nekik ajánlható előadók:
Adele, Stevie Wonder, Billy Joel

Általában egyaránt kedvelik a szerelmes és a bulizós dalokat, a csillagok szerint ezek is a kedvenceik között lehetenek:

Fergie feat. Ludacris – Glamorous

Lana Del Rey – Video Games

Billy Joel – Uptown Girl

TOP 3 dal és előadó az Ikrek jegyűek energiáihoz

Az Ikrek, akik valószínűleg elejétől végéig tudják még a rap dalokat is, mivel a szavak mozgatják őket. Szeretik a szókimondó előadókat:
Stevie Nicks, Prince, Normani

Eklektikus lejátszási listájukon az alábbiakhoz hasonló dalok szerepelnek - a saját ritmusukat követve:

Fleetwood Mac – Dreams – 2004 Remaster

Prince – Little Red Corvette

Alanis Morisette – Ironic

TOP 3 dal és előadó a Rák jegyűek energiáihoz

Az érzelmek megragadása és a zene teljes megtapasztalása fontos ennek a csillagjegynek:
Missy Elliot, H.E.R., Luke Bryan

Legyen szó klasszikus szakítódalról, boldog vagy szomorú szerelemről a dalszöveg és a ritmus is teljes átélésre kerülhet ezekkel a dalokkal:

Daniel Ceaser fet. H.E.R. – Best Part

Luke Brian – Waves

Cindy Lauper – Time After Time

Forrás: www.theeverygirl.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...