2020.10.01. 15:57:28 7835 208

Egy különleges ránctalanító módszer az ősi Kínából
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Negyvenéves kor felett már jó eséllyel megjelennek az apró vagy éppen mély ráncok az arcon. Szerintem ez nem a világ vége, azonban, ha lelassíthatjuk a folyamatot, akkor miért ne éljünk vele? Úgy döntöttem, én így teszek, és bejelentkeztem a Budapest belvárosában található, természetes megoldásairól híres Harangvölgyi Institute Szépségszalonba Gua sha kezelésre.

Japán ránctalanító masszázs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Japán ránctalanító masszázs

Erről a módszerről már többször olvastam a neten, érdekelt, valóban hatásos-e (ergo, ha a hírességek ennyire szeretik, akkor talán nekem is segít).

Mi az a Gua sha?

A Gua sha egy ősi, kínai gyógyító technika, természetes arc-és testkezelés és remek relaxációs élmény is egyben. Egy kőeszköz segítségével, meghatározott mozdulatokkal történik az arc-test kezelése a meridiánok mentén, így stimulálva az akupresszúrás pontokat. A Gua sha fő célja, hogy újraaktiválja az energiát, ezzel beindítva a szervezet öngyógyító folyamatait. A kezelés ellazítja a feszült izmokat, nyugtatja az idegrendszert, segíti a mikrokeringést. A bőr állapota látványosan javul, a kezelt alany kipihenten, energikusan távozik a kozmetikából, és ami a legfontosabb ráncai, bőrhibái érzékelhetően halványodnak.

Ahogy én látom

A szalon vezető kozmetikusa négy alkalmas kúrát javasolt nekem, alig vártam, hogy belevágjak: a bőröm már nagyon „szomjazott”, és egy kis kényeztetés is rám fért.

Már az első – majd’ kétórás- alkalom alatt éreztem, hogy ez valami más, mint amiket eddig próbáltam. Kivételesen pihentető élményként éltem meg. Mint megtudtam, a Harangvölgyi szalonban prémium minőségű szarubőr eszközt használnak a kezelés során, nekem kifejezetten kellemes érzés volt, ahogy húzogatták az arcomon, testemen. Az - egyébként érzékeny - bőröm imádta a rákent finom, természetes olajat, és az utolsó „felvonásként” alkalmazott maszkot. Mikor felkeltem a kezelőágyról és belenéztem a tükörbe, egy fiatalosabb, frissebb bőrt csodálhattam, az általam csak „morgóráncnak” hívott (egyébként ez a két szemöldök közti mimikai ránc) vonal látványosan feltöltődött, szinte eltűnt. A további alkalmakkal az élmény csak fokozódott. A tesztemen simán átment, biztos, hogy még visszatérek.

A Gua sháról a Harangvölgyi Institute oldalán olvashattok bővebben, ahol egy videót is találtok a kezelésről.

(szerző:KV)

Forrás: harangvolgyi.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...