2023.02.23. 09:45:00 8584 257

Elért minket a Vénusz-Jupiter együttállás: Mit hoz ez nekünk?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A férfiak a Marsról jöttek, a nők pedig a Vénuszról. 2023 éppen a Mars éve, de várj! Itt most a Jupiterről van szó! Ez a bolygó az energiái által a szerencse és a növekedés energiáit tudja leginkább befolyásolni, amikből - valljuk csak be - nem jönne rosszul egy-egy jókora adag.

Asztrológia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Asztrológia

A Mars, mint a tettre kész férfi erő szimbóluma, azt üzeni 2023-ra, hogy végre húzd ki a fejed a homokból, ha eddig még nem tetted meg, és alkalmazkodj a folyton változó körülményekhez. Ebben a kitartást és erőt hozó energiák most sokat fognak segíteni, így embereld végre meg magad, hogy elérhesd a vágyott céljaidat!

Tegnap, február 22-én a Hold (sarló alakjában) egyfajta tündöklő láncolatot alkotott a Vénusz és a Jupiter bolygókkal. Ez az együttállás nem csupán gyönyörű látványt, de hatalmas energiákat is hozott a számunkra: A Hold és a Vénusz is megfeleltethető az olykor szeszélyes női energiáknak. A Vénusz bolygó ugyanakkor a szerelem bolygója is, míg a Jupiter a pozitív aspektusokat erősíti meg a maga optimizmusával.
A Vénusz és a Jupiter együttese a Kos jegyében nem csupán a szerelem és az általános hangulatunk terén lesz kedvező befolyással ránk, de még az anyagiak területén is több jóra számíthatunk.

A csillagjegyek közül azonban az uralkodóan tűz elemű jegyek, és azok érezhetik a legjobban az áldásos energiák hatását, akiknek az aszcendensük vagy a Holdjuk tűzben áll. (Amennyiben ezekkel nem vagyunk tisztában, érdemes asztrológus segítségét kérni, mivel nagyon hasznos információkat árulnak el rólunk.)
A Nyilas, az Oroszlán és természetesen a Kos most kiváló lehetőségeket kapnak arra, hogy valami igazán jelentőset érjenek el, míg a kommunikatív levegő jegyek - azaz az Ikrek, a Vízöntők és a Mérlegek - inkább a szellemi törekvéseik megvalósításhoz kapnak segítő energiákat.

Ebben az évben akkor fogunk sikeresen fejlődni, ha egyrészt együtt úszunk a különböző bolygók váltakozó erősségű energiáival, és tanulva a múltban elkövetett hibáinkból, gyarapítjuk tudásunkat: A világ működéséről és önmagunk belső rezdülésének okairól is.
A legnagyobb levonható tanulság borítékolhatóan az lesz, hogy a természeti erők működését úgy kell elfogadnunk, ahogy azok vannak. Másrészt, ha az energiáinkat önmagunk dolgára fordítjuk a felesleges szélmalomharcok helyett, sokkal előbb ki fogunk tudni jutni a “fényre”.

Forrás: www.hu.ezo.tv

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...