2019.12.28. 17:21:10 12788 334

Ezek legviccesebb település és utcanevek itthon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kossuth és Baross utca mindenhol van, mellettük pedig Petőfi sem szorult háttérbe. A hagyományos, mondhatni unalmas utcanevek mellett azonban kerültek fel olyanok is a térképre, amiken jót mulat az ember. A Makkoshotykára megbeszélt találkozót például nehéz komolyan venni, hogy a nagyfenékiről már ne is beszéljünk… Jöjjenek a legviccesebb helységnevek!

Mosolyogni jó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosolyogni jó

A csepeli Csillagtelep nevében varázslatos, ráadásul a közelben ott a Csikó, Puli és Nyuszi sétány is, ami szintén idilli képet fest az ember fejében. Puli ugyan elvétve még akad is, nyuszi talán a lakásokban, de csikóra ne nagyon számíts. Bugyin viszont feltételezhetően mindenkinek van bugyija, és tuti, hogy Nyalkán is él egykét nyalka legény. Hogy Bősárkányon vajon a sárkánynak mely részéről árulkodik a jelző, talán sose tudjuk meg. Pornóapátin mi folyhat, arra rá sem merünk kérdezni, inkább arról érdeklődünk, Szarvaskend?

Ha pedig beletaláltunk a közepébe és valóban Szarvas, akkor vehetünk Hottón egy lottót, hátha ott is szerencsénk lesz. Galambokon megnézzük van-e más madár is, vagy bármi, aminek van Karmacs-kája.

Ha Baj van, majd a Rum enyhíti a bánatunkat. De hogy mi Fáj? Toka, Talp, Ajak, Könyök, Beled vagy Sarkad? Lánycsók és Mese enyhíti majd a gondokat.

Mire számítasz Simaságon? Kik élhetnek Négerfalván, Vének? Melyik a jobb Szorgalmas vagy Parasztfőiskola?

Utóbbi világszinten sincs egyedül: New York államban „parasztfalu” jelentésű Hicksville településen élnek jó néhányan.

Ha eszedbe jutna, hogy „valamit most már Egyek!” Ajánljuk a Vacsi utcát, bár ott nincs Karaj, de legalább nem leszel tőle Bélörvényes.

És hogy mi jön a vacsi után? Ott a térképen, hogy Csiklóbánya, Alsófarkadi, ott a Heréd, Ondód és végül Szopok. Mármint a falu.

Persze a gyerekeknek se maradjon ki az esti Mese utca, mesélhetünk ott nekik a Kacérgiliszta, a Micimackó, Umcacca, Sisakos sáska, vagy akár a Puki utcáról. De ott van még a Pagony-park is.

Ha bánt, hogy nem vagyunk olyan mulatságosak, mint Vicces Miklós (utca), majd a Sóhaj utcán kieresztjük magunkból a fáradt gőzt – de, ó! Talán még jobban kifejezi minden érzésünket az Ó utca.

Eladásra kínálnak valamit a Csaló közben? Vagy nem is árulják el, hová kell menni, csak azt mondják, hogy Névtelen utca? Ne vedd elő a Fűrészt egyből, hogy veled ugyan nem Csesznek ki. De ha mégis Ingovány utcában éreznéd magad, vagy úgy látod, megcsúsztál egy Mocsaras dűlőn, jobb, ha Szélvész (utca) módjára eliszkolsz a helyszínről és néhányszor elmondod a Miatyánk utcának nevet adó igét.

Apró kacajok a nagy világból

A hazai Bugyi településsel vetekedik a Nagy Britanniában található Bare – azaz Pucér falu. Nem a nudisták klubjának nemzetközi székhelye, hanem egy egyszerű falu, felöltözött emberekkel.

Kanadában pedig valaki már nagyon unhatta a névadást, amikor This Street, That Street, The Other Street (Ez az utca, Az az utca, A Másik utca) nevekre keresztelt egy-egy helyszínt. De az is lehet, hogy csak kiakart szúrni a tájékozódni vágyókkal.

Az ünnep után pedig feltennénk egy kérdést. Mikekarácsonyfa? Mer’ há’ karácsonyfa, az ke’!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...