2018.12.12. 07:37:46 9839 287

Guido és Maurizio De Angelis-koncert lesz Budapesten Terence Hillel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Guido és Maurizio De Angelis ad koncertet február 16-án a Papp Lász Budapest Sportarénában, ahol sztárvendégként fellép Terence Hill és Kabir Bedi is.

Sportaréna | Forrás: wikipedia.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sportaréna | Forrás: wikipedia.org

A világhírű olasz testvérpár Guido és Maurizio De Angelis jól ismert filmslágerekkel lép színpadra. A dalokat az eredeti szerzők, Guido és Maurizio De Angelis és zenekaruk, az Oliver Onions előadásában, valamint szimfonikus zenekari kísérettel adják elő - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

A világhírű olasz színész, Terence Hill elvállalta a koncert szervezői által meghirdetett jótékonysági aukció védnökségét. Árverésre bocsájtanak egy felújított Dune Buggy-t, a Különben dühbe jövünk című film legendás autójának a mását. A nyertesnek a slusszkulcsot Terence Hill adja át.

A koncerten sztárvendégként ott lesz az indiai Kabir Bedi is. A Sandokant megformázó színész korábban egyetlen alkalommal, 1986-ban járt Budapesten, amikor - többek között - a budai Skála áruházat népszerűsítették közreműködésével - áll a közleményben.

Guido és Maurizio De Angelis írták a legtöbb Bud Spencer- és Terence Hill-film zenéjét: a Különben dühbe jövünk, Az ördög jobb és balkeze, Az angyalok is esznek babot, a Bűnvadászok, a Seriff az égből, a Banános Joe, de a Sandokan - A maláj tigris tévéfilmsorozat, valamint A szavanna fia, a 80 nap alatt a föld körül Willy Foggal és a Zorro rajzfilmek zenéit is ők szerezték.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...