2020.11.25. 15:56:58 7991 187

Ha nem tetszik az új hajszíned – Természetes megoldások
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Előfordul, hogy a fodrásznál, vagy éppen a dobozon kinézett hajfesték színe a Te hajadon már nem egészen olyan, minta hogy azt elképzelted. Sötétebb, világosabb, vagyis teljesen más, mint ahogy szeretted volna.

Hajfestés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajfestés

Ilyenkor keressünk új hajfestéket, és próbálkozzunk újra? Inkább ne, egy hajfestés a hajnak amúgy is nagy sokk. Válasszunk természetesebb módszereket, melyekkel tincseink árnyalatán javíthatunk.

A méz nem csak édesít!

Egy evőkanál méz egy csésze langyos vízben elkeverve, majd a hajra felvíve csodákra lehet képes. A haj színének intenzitásából képes elvenni, és hosszú távon is alkalmazható. Ne felejtsd el alaposan kiöblíteni a mézes keveréket!

Nem csak az immunrendszered erősíti!

Ha világosítani szeretnéd az amúgy túl sötétre sikeredett hajszínedet, néhány C-vitamin tabletta a segítségedre lehet. Törj össze néhány tablettát, keverd össze vízzel, vidd fel a kész masszát a hajadra hagyd hatni egy órát, majd öblítsd ki alaposan.

Egészség a testednek, egészség a hajadnak

Ha szintén túl erősnek gondolod az új hajszínedet, lágyíthatsz rajt némi kókuszolaj segítségével. Mosd meg tincseid, majd kend rá az előzőleg felhevített, majd langyosra hűlt kókuszolajat. Tekerd körbe egy törölközővel, hagyd így 1 órácskát hatni, majd alaposan öblítsd ki a kókuszolajat.

Ezzel is lágyíthatod

Keverj össze 3 dl vizet 3 evőkanál citromlével, majd vidd fel tincseidre. Hagyd hatni fél órát, majd öblítsd ki alaposan. Sokat lágyíthat az amúgy sötétre sikeredett hajszíneden.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...