2020.10.11. 15:59:20 8981 202

Hajszárítás hajszárító nélkül – Ezekre ügyelj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron, de a bátrabbak akár napsütéses őszben, vagy éppen télen is szeretik hajszárító nélkül megszárítani tincseiket. Vagyis inkább hagyni, hogy megszáradjanak maguktól, és a természetre vagy éppen a fűtésre bízni magukat. Azért néhány dologgal itt is érdemes vigyázni.

Hajmosás, öblítés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajmosás, öblítés

Az ápolásról ne feledkezz meg!

Habár azzal feltétlenül jót teszel tincseidnek, hogy kerülöd a forró hajszárítót, hajvasalót, azért attól még szüksége van ápolásra. Persze, túlzásba nem kell esni, de hajolajjal, pakolással vagy számodra megfelelő termékkel pótold a tincsekből elveszített nedvességet!

El a kezekkel!

A nedves hajat fésüld át, „lődd be”, de ha lehet, utána már ne igazgasd. Így elkerülheted az esetleges sérüléseket, törést!

„Lődd be!”

Ahogy fentebb is írtuk, fésüld át, állítsd be nedves tincseidet, hogy elkerüld, hogy másnap össze-vissza álljon.

Trükk éjszakára

Nálad is megesik, hogy törölközőbe csavart hajjal térsz nyugovóra? Aztán reggel mehet a bosszankodás, hogy a sörényed össze-vissza áll. Ha ezt elkerülnéd, csinálj néhány laza fonatot a még nedves hajadból. Így reggel könnyebben kezelhető lesz, plusz még lesz benne néhány laza hullám is!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...