2021.05.07. 08:33:58 7496 236

Hatékony testkezelések narancsbőr ellen - akár otthon is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A cellulit szinte minden, a pubertáson már átesett nőt érint és bár nagyon jó, ha úgy fogadjuk el a testünket, ahogy van – beláthatjuk, hogy a (túlzott) narancsbőr nem túl esztétikus látvány. És , ha zavar, hát tegyünk ellene – a helyes táplálkozás és némi mozgás mellett például testkezeléssekkel.

Vajon mire hasonlít narancsbőr? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vajon mire hasonlít narancsbőr?

Karfiolos combok, gödröcskés popsi. Ne aggódj, szinte mindenkié ilyen, még azoknak is, akiknek fotón nem látszik. De ha szeretnél csökkenteni a narancsbőr mértékén, esetleg némi kitartással véglegesen eltüntetnéd, próbálkozz hatékony testkezelések kombinációjával!

Radírt neki!

Már fürdéskor nekiállhatsz az előkészítésnek: radírozd le az érintett területeket, így helyi vérbőségfokozást végzel, ami segíti majd a további folyamatokat, illetve eltávolítod az elhalt hámréteget, aminek következtében könnyebben bejut a bőr mélyebb rétegébe a hatóanyag. Hideg-meleg váltózuhany is segít a bőrfeszesítésben.

Kezdődjön a zsírbontás!

Magas frekvenciájú ultrahang készülékkel kezeld – vagy szakemberrel kezeltesd – a problémás bőrfelszint. Ez a kibocsátott hullámoknak hála „felrobbantja a zsírsejteket”. Az ultrahang kezelés során fontos, hogy előtte soha ne használj zsíros vagy olajos terméket a bőrödön, és a folyamat során hatóanyag zselével segítsd a hullámok irányzott bejutását a megfelelő rétegekbe. Bő zselével, némi vízzel ez egy könnyed folyamat. Hatóanyagnak kiválóak az algás és paprikás zselék, de utóbbi égő érzést okozhat! Az ultrahang készülékfej mindig legyen mozgásban, ne álljon meg egy ponton, kerüld el vele a csontos részeket és felületenként maximum 15 percet használd egyszerre, két napnál gyakrabban pedig ne alkalmazz kezelést!

A felbontott zsír kimozgatása

Segíts a testednek megszabadulni a zsírsejtektől! Egészítsd ki az ultrahangos kezelést például nyirokmasszázzsal, testtekercseléssel vagy vákuum masszázzsal. Ezeknek a lényege, hogy fizikai nyomással ingerlik a nyirokrendszer méreganyag elszállító hatását a megfelelő irányba. A vákuum masszázs, ha jól csinálod, igen hatásos, használj hozzá helyi keringésfokozó koffeines vagy kapszaicin tartalmú olajat, és ne rémülj meg, ha kissé véraláfutásos lesz néhány napig a helye. A nyirokmasszázst jobb, ha szakemberre bízod, ám a testtekercseléshez csak fóliára és hatóanyagos krémre vagy olajra lesz szükséged. Kend be az érintett részeket, fóliázd be és hagyd hatni kb. háromnegyed órán át. Majd vedd le a fóliát, és töröld le a maradék terméket magadról. Intenzívebbé teheted a tekercselés hatását, ha infraszaunázol vagy intenzív testmozgást végzel míg rajtad van a fólia.

Fogyassz nagyon sok vizet

A kezelések mellett elengedhetetlen, hogy a felszabadult méreganyagok kijuthassanak a szervezetedből, ez pedig akkor tud megtörténni, ha megfelelő mennyiségű, azaz legalább napi 4 liter víz elfogyasztásával „kimosod” magadból őket. Igyekezz minél kevesebb méreganyagot fogyasztani! A fentiek kúraszerű ismétlésével látványos eredményre számíthatsz!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...