2014.08.08. 17:12:46 6743 28

Így is meg lehet nyugtatni egy gyereket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha legközelebb sírni kezdene a baba, próbáld zenével nyugtatni. Például Katy Perry Dark Horse című szerzeményével. Ez a kisbaba 10 másodperc alatt megnyugodott, és sírás helyett szinte egy kész produkcióval állt elő. Ez a dal egyébként az utóbbi idők legtöbbször letöltött zenéje, ez a videó pedig tündéri.

Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó: youtube.com

Katy Perry nála is hatott

Szuper aranyos ez a baba, ahogy megnyugszik, majd felpörög a rádiókból ismert dallamra.

A kislány nevetésétől és mimikájától Te is kisimulsz majd, ebben biztos lehetsz!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„A tehetség nem válogat” – elindult a jelentkezés!

Az esélyegyenlőség alapvető emberi jog, amely mindannyiunkat megillet. Mindenki megérdemli a lehetőséget, hogy a benne rejlő tehetséget kibontakoztathassa, és azt az élet bármely területén kamatoztassa. Fontos, hogy egy olyan világot építsünk, ahol mindenkinek egyenlő esélye van sikeresnek lenni, ahol a szorgalom, a kitartás és a tehetség a legfontosabb tényezők.

Így csábítsd ki a gyerkőcöket ősszel is a szabadba!

Nem csupán a meleg nyár, az őszi időszak is ideális arra, hogy a gyerekek a szabadban töltsék az időt és kreatívan játszanak a friss levegőn. A különböző szabadtéri játékok segítenek abban, hogy növeljük aktivitásukat, és közben élvezzék a természet csodáit. Számos olyan programot kitalálhatunk, amelyekkel kimozdíthatjuk őket a négy fal közül. Ne mondjunk le a hűvösebb időben sem a kinti közös játékokról. Az őszi varázslatos természet rengeteg élményt tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Gyerünk ki a friss levegőre!

Kulcsfontosságú üzenetek, amelyeket minden szülőnek át kell adnia felnőtt gyermekei számára

Kevés olyan értékes kapcsolattípus létezik, amiről kijelenthető, hogy egy életen át tart; ám a szülő-gyermek kapcsolat bizony ilyen. Noha tény, hogy e különleges kötelékhez tartozók folyamatosan fejlődnek, így az együttélés, illetve az együtt létezés dinamikája is jelentősen átalakul, mégis mindig van egy megtartó erő, ami láthatatlan és szelíd fonállal összefűzi őket.