2022.05.26. 12:15:00 6511 229

Klasszikus vagy merész? Ez a fürdőruha illik az alakodhoz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azok szerint, akik csinosnak érzik magukat, a fürdőruhaszezon túl rövid, míg azok, akik nem elégedettek önmagukkal, a hátuk közepére sem kívánják a strandidőt. Valóban nincs két egyforma test, de ez nem jelenti azt, hogy nem találhatjuk meg azt a fürdőruhát, ami előnyös számunkra.

Bikinis test - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikinis test

A jó fürdőruha és bikini kiemeli az előnyös testrészeinket, míg elfedik azt, amivel kevésbé vagyunk elégedettek. A fürdőruha színe és mintája is sokat kell, hogy nyomjon a latba a választáskor, de emellett arra is figyeljünk, hogy milyen testalkattal rendelkezünk.

Optikailag előnyös minták és szabások

A rövid törzzsel megáldott nők nem véletlenül részesítik előnyben az úszódresszhez hasonlatos fürdőruhákat, amelyek ráadásul függőlegesen csíkosak. Ezzel ellentétben a hosszú felsőtest ellensúlyozására meglepő módon az élénk színű, tankini jellegű fürdőruha lesz alkalmas. A sötétebb egyszínű darabok nem fognak erősíteni minket, míg a színesebb és mintásabb darabokkal kicsit szélesíthetünk magunkon ott, ahol ilyen hatást szeretnénk elérni.

Hangsúlyozd a legelőnyösebb testrészedet!

A dekoltázst hangsúlyozva

Ha szeretnéd, hogy melleid megfelelő alátámasztást kapjanak, és mégis ízlésesen mutassanak a fürdőruhában, válassz lekerekített mellrészűt, amelynek nyakba akasztós pántja van. A nőies kialakítás így nem fog a tartás rovására menni.

A derekunkra koncentrálva

Ha szeretnénk a hasat picit eltakarni, de a derekunk ívével elégedettek vagyunk, felejtsük el a tankinit és válasszunk helyette trikinit! Az ilyen darab leginkább a bikini és az úszódressz közötti átmenethez hasonlítható, mivel a felső és az alsó részt elől egy darab anyag köti össze. A hasunk helyett a derekunkra fog szegeződni minden szempár.

A feneket kiemelve

Aki büszke a kerek idomaira, annak igazán könnyű dolga lesz a fürdőruhavásárlásor. A legtöbb fazon jól fog állni a formás fenéken, legyen az egy merész brazil stílusú vagy egy csípő fazonú alsórész.

A lábainkra terelve a figyelmet

A magas és hosszúlábú hölgyek is bátran választhatnak egyrészes fürdőruhákat a megszokott bikinik helyett. Nekik még arra sem kell majd figyelniük, hogy magasan szabott legyen a fürdőruha alja.

Forrás: www.ohlala.ca

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Csak óvatosan a szempillaspirállal! – Amilyen hasznos, olyan ártalmas is lehet

A tökéletes smink elengedhetetlen tartozéka a szempillaspirál. Általában a fekete a befutó, de láttunk már barna, vagy éppen kék színben pompázó kis kefét is. Bármilyen is legyen a színe, felvitelével a célunk egyértelmű: fiatalítani szeretnénk a külsőnkön.

Rejtélyes színek a fogkrémes tubusokon – így válassz!

Gyakran egy fogkrémvásárlás során a szimpátia alapján döntünk, amit legfőképpen a csomagolás tetszetőssége, és nem utolsó sorban a reklámok tudatalattinkban való rögzülése „irányít”. Tudatos vásárlóként azonban a csomagolás esztétikus adottságain túli üzenetek is érdekelnek bennünket. De vajon ki(k)nek hihetünk? A fogkrém esetében például hihető-e az a kijelentés, hogy a színkód tulajdonképpen „rejtett” információkat hordoz magában?