2023.01.17. 09:30:00 5429 220

Könyvfalók, ébresztő! Érkeznek az új év első újdonságai!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden könyv egy új történet. Amikor pedig különösen zord vagy éppenséggel kissé unalmas a világ, még inkább jól esik egy izgalmas világba belecsöppenni. Mesék új köntösben, botrányos életrajzok, történelmi regények és tudományos thrillerek is várnak arra, hogy felfaljuk szemünkkel a lapjaikon sorakozó betűket.

Könyvajánló 2023 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Könyvajánló 2023

Az igazi könyvimádók kedvenc szerzőjük újabb művére ugyanolyan kíváncsisággal várnak, mint a karácsonyi ajándékaikra. Sokan még az előrendelési listákra is nyomban feliratkoznak, amint híre megy egy-egy várható újdonságnak. Az idei év is bővelkedni fog olyan kötetekben, amelyekre érdemes lesz még néhány hetet - vagy esetleg hónapot - várnunk.

Liz Braswell - Ami enyém volt rég (Disney - Sorsfordító történetek)

Képzeld el, hogy egy fordított mesevilágban Aranyvirág helyett Ezüstvirág lesz a varázserő forrása, így Aranyhajból egy csapásra Ezüsthaj lesz. Rapunzel haja gyógyító erő helyett kártékony varázst hordoz, így kislány korában önként a torony fogja lesz. Azonban elérkezik az a bizonyos születésnap, amikor két zsivány társaságában mégiscsak útnak indul.

Lisa Graf - Dallmayr / A szép élet álma

Az elegáns csemegebolt és az azt vezető család valós életéből írt családregény ezen kötetében szívfacsaró esemény nyitja meg a századfordulón játszódó történetet.
A családfő nélkül az üzletet annak öccse szeretné megkaparítani, de ebbe a remek üzleti érzékkel megáldott asszonynak is lesz beleszólása. Azonban a csemegebolt fennmaradásáért vívott küzdelem mellett családi titkokról is lehull a lepel.

Harry herceg - Tartalék

Harry, mint másodszülött. A herceg ítélettől mentes (?) vallomása arról, milyen volt az élete a fivére árnyékában. A könyv már az első külföldi megjelenése előtt nagy port kavart, hiszen Harry herceg életmű sorozata elérkezett végre ahhoz a részhez, amikor a királyi ház féltve őrzött, esetleg intim titkai kerülnek nyilvánosságra. A kötet megírásának célja azonban a közhiedelemmel ellentétben nem a bosszú, hanem a nyilvánosság felvilágosítása a státusszal járó valódi jogokról és kötelezettségekről.

Steve Cavanagh - Vádalku

Ebben a csavaros regényben az olvasók végig izgulhatják az FBI által megzsarolt ügyvéd történetét. Egy korrupt ügyvédi iroda és egy lehetséges gyilkos egymásnak feszülése önmagában is éppen elég drámát jelentene, azonban az igazság feltárását és felesége védelmét egyszerre kell véghez vinnie a nehéz helyzetben lévő ügyvédnek. Az akciódús és kiválóan átgondolt regény új hangot hozott a műfajba.

José Rodrigues dos Santos - Állati lelkek

Egy könyv azoknak, akik nem riadnak meg az emberi bestialitástól, viszont értékelik az állati intelligenciát. Az ócenárium tartályában talált holttest egy nem véletlenül titkos projekthez és egy egzotikus festményhez vezeti a főhőst, aki a gyilkosság gyanúja alól szeretné tisztázni a feleségét. A kutatás végén az emberiség legsötétebb oldala lepleződik le.

Forrás: www.libri.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...