2020.12.27. 13:47:08 10803 233

Merkely: a Pfizer-BioNTech vakcinája a második oltás után 95 százalékos védettséget nyújt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Százharminckét egészségügyi dolgozót oltottak be a koronavírus ellen a Semmelweis Egyetem Klinikáján szombat délután.

Vakcina, védőoltás, megelőzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vakcina, védőoltás, megelőzés

Merkely Béla, az egyetem rektora vasárnap az M1 aktuális csatornán azt is elmondta, hogy az oltások teljesen reakciómentesek voltak, még bőrpír sem jelentkezett.

A Pfizer-BioNTech vakcinája a második oltás után 95 százalékos védettséget nyújt a vírus ellen, szervezetet károsító hatása nincs - emelte ki.

Beszélt arról is, hogy az oltással hosszabb ideig tartó védettséget lehet elérni, mint az átfertőzöttséggel. A rektor ezért azt javasolja, hogy mindenki oltassa be magát.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...