2021.06.30. 09:30:00 7708 190

Pezsdítő ritmusok a női lélek fiatalítására
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A rossz és a jó napok változó felállásban jönnek, ám az aggasztó gondolatok sokszor kezelhetők. A nyugtalanság és a stressz nem a legjobbat hozza ki belőlünk, ezért tartsunk egy percnyi szünetet, vegyünk mély levegőt és… táncoljunk! A zene ugyanis terápiás hatással is bírhat ránk nézve.

Lélekemelés pezsdítő dallamokkal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lélekemelés pezsdítő dallamokkal

Ahol a szavak esetleg nem segítenek, ott a zene érzelmisége felszabadító lehet. Vagy reményt adhat, vagy magabiztosságot! Nosza, kelj fel a padlóról,és fiatalítsd meg a lelkedet azzal a zenével, amelyik téged feltölt!

5 lélekemelő dal, ha bátorításra volna szükséged

Chaka Khan - I’m every woman

A dal üzenete:

Minden, amire szükséged van, az benned rejlik! Erő, érzékenység, ragyogás, energia, szeretet…

Christina Aguilera - Fighter

A dal üzenete:

Bármit is élsz át, azt fogadd tanulságként és merítkezz belőle, így minden erősebbé fog tenni téged. Ne add fel, hiszen harcosok vagyunk mi, nők is!

David Guetta - Titanium ft. Sia

A dal üzenete:

Ne engedd, hogy mások lehúzzanak téged, vagy olyan erős és kitartó, hogy mindig elérd a célodat.

Des’ree - You Gotta Be

A dal üzenete:

Éld meg az össze érzelmet, amit az élet vált ki belőled, és emellett a tapasztalás mellett szeresd önmagadat is. Minden nehézségen átsegít minket egy támogató közeg!

India Arie - Beautiful Flower

A dal üzenete:

Értékes és hatalmas erejű vagy, amit akkor tudsz kivirágoztatni a legnagyobb kihívások közepette is, ha nem becsülöd le önmagadat. Rajta, gyógyítsd meg az elméddel a (saját) világodat!

Forrás: www.hopeforwomanmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...