2021.03.28. 08:36:36 7192 204

Pierce Brosnan szuperhősfilmben játszik Dwayne Johnsonnal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Pierce Brosnan a Black Adam című szuperhősfilmben Dwayne Johnsonnal játszik együtt - számolt be róla a The Independent online kiadása.

Pierce Brosnan ©Kristina Afanasyeva/123RF.COM - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pierce Brosnan ©Kristina Afanasyeva/123RF.COM

A 67 éves Brosnan, aki korábban négy James Bond-filmben alakította a főhős titkos ügynököt, ezúttal Doctor Fate karakterét ölti magára. A DC képregényuniverzumban Doctor Fate az Igazság Társaságának alapító tagja. Brosnan csatlakozásáról Johnson számolt be a Twitteren.

A Black Adam további szereposztásában Aldis Hodge Sólyomembert, Noah Centineo Atom kapitányt, Quintessa Swindell pedig Ciklont játssza. A forgatás áprilisban kezdődik, a filmet Jaume Collet-Serra rendezi.

Forrás: MTI Fotó: ©Kristina Afanasyeva/123RF.COM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...