2024.03.30. 12:40:44 4083 196

Szereted vagy nem szereted? Jól áll vagy nem? – Arany vs. ezüst
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amióta az eszemet tudom, az ezüstszínt preferálom. Ha ékszert, kiegészítőt kellett választanom, mindig a fémes csillogásúakra esett a választásom, az arany színt általában kerültem. Ez egészen a karikagyűrűink kiválasztásáig tartott, amikor is rájöttem, hogy arany nem is olyan ördögtől való dolog.

Arany és ezüst | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arany és ezüst | Fotó: 123rf.hu

Pedig az arany vs. ezüst kérdése nem is minden esetben szimpátia kérdése, az is befolyásolhatja viselésük gyakoriságát, hogy melyik árnyalat áll nekünk jobban. És hogy erről hogyan is bizonyosodhatunk meg 100 %-ig? Íme, néhány tuti ötlet.

Nézzük a szem-és hajszínt!

A barna haj-barna szem egyenesen vonzza az arany árnyalatokat, míg a szőke hajú, kék szemű embereknek inkább az ezüst és annak fajtái állnak jól.

Vizsgáld meg a bőröd színét!

Attól függően, hogy a bőröd meleg, hideg, vagy éppen semleges árnyalatú, annak megfelelően áll számodra jobban vagy éppen rosszabbul az arany vagy ezüstszín. Ha semleges bőrszínnek bírsz, úgy szerencséd van, mert neked bizony mindegyik szín jól áll. Ha a bőröd inkább hidegebb árnyalatú, rózsás, szürkés, akkor rajtad csakis az ezüstös árnyalatok, a platina, fehérarany mutat. Amennyiben barnásabb, melegebb árnyalatú a bőröd, jobb lesz, ha az aranyszínű ékszerek, kiegészítők, ruhák közül válogatsz.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...