2022.08.03. 12:10:00 9070 205

Szexi kontra komoly üzenetek - Mit és hogyan írjunk meg a párunknak?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Különösképpen friss kapcsolatoknál jellemző, hogy kacér üzenetváltásra kerül sor a szerelmesek között. Azonban jobb ezekkel résen lenni, mivel a kapcsolat iránya még bármerre fordulhat, és egy-egy pikánsabb üzenet miatt érezhetjük magunkat később roppant kínosan is.

Meglepő üzenet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meglepő üzenet

Természetesen jó felrázni az állóvizet alkalomadtán néhány jól időzített és ízléses érzéki üzivel, amikor már régóta egy párt alkotunk szerelmünkkel, és ilyenkor már előnyben is vagyunk, mivel tudjuk, hogy a másik fél ízlése szerint az érzéki szöveg mennyire lehet „fűszeres”.

Maradj szórakoztató, ne csapj át idegesítőbe!

Minden kapcsolat igényli a törődést és az izgalom fenntartását, amelynek részét képezi a szexuális intimitás megélése. A hétköznapi élet dolgai mellett fontos, hogy egy kapcsolatban a testi és lelki igények is kapjanak elég figyelmet: törődésre, megbecsülésre vágyunk, amellett, hogy érezzük, a másik vágyik ránk.

Amikor szexi üzenetet küldünk a párunknak, időzítsünk jól, és ne sértődjünk meg, ha nem érkezik rá egyből válasz. Például munkanapokon inkább ebédidőben küldjük el üzenetünket, és ne lepődjünk meg azon, ha határidős feladatmegoldás közben társunk nem a mobilján lóg, hiába is fúrja ki az oldalunkat a kíváncsiság a reakciót illetően.

Szexi üzenetek a kacértól a pikánsig

Nem tudod, milyen szöveggel lehet izgalmasabbá tenni a napotokat és a párkapcsolatot? Inspirálódj az alábbi ötletekből!

  • Remélem, nem túl fárasztó a napod! Tudom, milyen nehéz lehet ilyen dögösnek lenni.
  • Remélem, nem dolgozol túl keményen, még szükséged lesz energiára, amikor hazaérsz.
  • Az a bizonyos éjszaka jutott most eszembe a „valahol”, hamarosan újra el kellene tűnnünk kettesben.
  • Hagytam egy kis üzenetet az ebéded mellett. Csak ne a munkatársaid körében olvasd majd el ;-)
  • Nem csak a tekintetedet akarom magamon érezni, de az ajkaidat is.
  • Ma reggel arra gondoltam a zuhany alatt, hogy bárcsak itt lennél velem.
  • Az a ruha van ma rajtam, amit úgy szeretsz. …levehetnéd rólam.
  • Már majdnem leírtam, hogy mit csinálnék veled este, de inkább majd megmutatom!

Ötlet: www.bustle.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...