2014.09.19. 18:58:33 6140 50

Teli gyomorból nevetnek a macskákon, ahogy csak ők tudnak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha csak hallgatod ezt a videót, már az oldani fogja benned a feszültséget! Ezeknek a babáknak a macskák a legviccesebb teremtmények a világon, nézd meg te is és nevess velük együtt!

Mosolygó baba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosolygó baba

Esti lazítós videó egy hosszú nap után

A nevetés oldja a stresszt. Ilyen mélyről jövő kacajra pedig csakis a kisbabák képesek! Tanulj tőlük és old egy kis mosollyal a felgyülemlett feszültséget! :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Így csábítsd ki a gyerkőcöket ősszel is a szabadba!

Nem csupán a meleg nyár, az őszi időszak is ideális arra, hogy a gyerekek a szabadban töltsék az időt és kreatívan játszanak a friss levegőn. A különböző szabadtéri játékok segítenek abban, hogy növeljük aktivitásukat, és közben élvezzék a természet csodáit. Számos olyan programot kitalálhatunk, amelyekkel kimozdíthatjuk őket a négy fal közül. Ne mondjunk le a hűvösebb időben sem a kinti közös játékokról. Az őszi varázslatos természet rengeteg élményt tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Gyerünk ki a friss levegőre!

Kulcsfontosságú üzenetek, amelyeket minden szülőnek át kell adnia felnőtt gyermekei számára

Kevés olyan értékes kapcsolattípus létezik, amiről kijelenthető, hogy egy életen át tart; ám a szülő-gyermek kapcsolat bizony ilyen. Noha tény, hogy e különleges kötelékhez tartozók folyamatosan fejlődnek, így az együttélés, illetve az együtt létezés dinamikája is jelentősen átalakul, mégis mindig van egy megtartó erő, ami láthatatlan és szelíd fonállal összefűzi őket.

Nevetnél és borzonganál egyszerre? – 4+1 horrorvígjáték a félve nevetős estékhez

Eljött az ősz, a bekuckózás ideje. Odakint esik, már korán is sötétedik, úgyhogy mi mást tehetne az ember lánya, minthogy a kanapéra kucorodik, keres egy szuper filmet és szerez magának egy izgalmakkal teli 1,5-2 órát. Ám ha sok a feszkó, inkább egy kis borzongásra vágysz? De a nevetés is jól jönne? Megoldjuk!