2019.11.12. 11:57:58 10170 282

10.000.000 a karácsonyfa alá? Gyere, nyerd meg!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szívesen hátra dőlnél idén egy kicsit a karácsonyi ünnepek alatt (és akár már előtte is)? Lehet, hogy megteheted! Ha regisztráltál a PROAKTIVdirekt klub őszi nyereményjátékában, akkor jó eséllyel pályázol az akár 10.000.000 Ft összegű főnyereményre, melyet már december 10-én kisorsolunk! Még nem játszol velünk? Gyere, ismerj meg minket!

Őszi nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi nyereményjáték

Egy klub Neked!

A PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód klub azoknak szól, akik szeretnek játszani, szívesen olvasnak az egészséges életmódról, különböző háztartási vagy éppen szépség tippekről, családról, tudományos felfedezésekről, a legfontosabb belföldi és külföldi történésekről, egyszóval azoknak, akik szeretnek képben lenni. Online aktivitásoddal nálunk virtuális pénzt gyűjthetsz és készpénzt nyerhetsz! A nyereményszámládon összegyűjtögetett összeget a negyedéves sorsolások keretében egy szempillantás alatt meg is nyerheted.

Mit kell ehhez tenned?

  1. Regisztrálj, ha még nem vagy a PROAKTIVdirekt klub tagja. Itt csatlakozhatsz a klubunkhoz>>

  2. Légy aktív tagja a közösségnek: olvass, posztolj, kattints. :)

  3. Válts be sorsjegyeket, hogy növeld nyerési esélyeidet>>!(https://proaktivdirekt.com/sorsjegy/bevaltas )

  4. Kövess minket a Facebookon és az Instagramon is !

  5. Térj vissza mindennap az oldalunkra, így a nyereményszámlád folyamatosan gyarapodni fog!

  6. Hívd meg barátaidat is! Segítségükkel még tovább nőhet a virtuális számládon látható összeg, sőt, ha ők nyernek Te is nyertes leszel, hiszen jogosultá válsz a különdíjunkra!

Virtuális számlád is csak gyarapodhat, ha partnereink játékában is játszol!

Gyakorlatilag duplán nyerhetsz: velünk és velük is:

Sony 4K Smart TV-t nyerhetsz, ha kipróbálsz egy ingyenes próbaleckét az ELO-val!

Ajándékok és utalvány vár rád, ha segítesz egy kutatásban>>

Ha némi kiegészítésre lenne szükséged terveidhez, katt ide>>

Az egészséged mindennél fontosabb! Próbáld ki az omega-3 étrendkiegészítőt most harminc napig ingyenesen>>

Ne csak olvasd, oszd is meg magazinunk cikkeit! A cikkek megosztásával akár 1.000.000 Ft-tal is gyarapíthatod a nyereményszámládon látható összeget, hiszen a sorsolás napján a cikkek megosztói között egy egymilliós bónuszt sorsolunk ki!

Jön a karácsony, nyerj egy kis extra nyereménynövelés kedvenc recepteddel

Küldd be kedvenc karácsonyi receptedet a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre, és nyerj vele akár plusz 1.000.000 Ft nyereménynövelést. [A receptjáték részleteiről itt olvashatsz>>](https://proaktivdirekt.com/magazin/cikk/ha-karacsony-akkor-receptjatek-a-proaktivdirekten-nyerj-plusz-1-000-000-ft-ot

Izgalmas ősz, mesés karácsony!

December 10-ig még minden eszköz a kezedben van, hogy a lehető legmagasabbra tornászd a nyereményszámládon látható virtuális pénzt, hogy a sorsolásunkon végül készpénzben megnyerhesd!

Aktuális nyereményjátékunkat itt érheted el>>

Sok szerencsét!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...