2021.09.02. 10:00:00 6114 219

5 gondolat, amit mindenképpen vegyél figyelembe, mielőtt kés alá feküdnél!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tested a templomod. Még akkor is, ha nem egészen olyan, mint amilyenre szíved szerint vágynál. Ám akkor is figyelembe kellene venni pár fontos tényt, amikor már nem szeretnél “hozott anyagból gazdálkodni”.

Kés alatt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kés alatt

Kevesünk olyan szerencsés, hogy maradéktalanul elégedett lehessen a testével. Ha te sem vagy az, az is teljesen rendben van. Az már kevésbé ideális állapot, ha ezzel nem tudunk megbékélni. A modern technológiáknak hála azonban van módunk változtatni fizikai megjelenésünkön, de ne feledd, ezek nem visszafordítható beavatkozások!

Ezeket fontold meg, mielőtt szépészeti beavatkozásra szánod rá magadat:

1. Mennyire szilárd az egészségügyi állapotod?

Egy átfogó orvosi vizsgálat mindenképp ajánlott minden komoly, főként altatással is járó műtét előtt. A nem ismeretes egészségügyi problémák ugyanis nem várt szövődményeket eredményezhetnek a gyógyulási folyamattal párhuzamosan, rosszabb esetben pedig helyett!

2. Vegyél számba minden más lehetőséget is!

Testünk átalakítása előtt mérlegeljük az olyan lehetőségeket is, amelyek kevésbé véglegesek. Zsírleszívás helyett például válthatnánk életmódot, a sebészeti beavatkozások alternatívája is egy kisebb litsa, ha utána jársz.

3. Gondold át, kinek akarsz megfelelni!

Egy divatirányzat hat rád vagy te vagy ennyire elégedetlen a tükörképeddel? Amíg erre a kérdésre nem tudsz őszintén válaszolni, addig nem nyisd rá az ajtót a sebészre! A trendek ugyanis kérészéletűek, a fájdalommal járó beavatkozás pedig szinte örök.

4. Ismerd be, ha nincs elég türelmed!

A műtét utáni lábadozás ugyanis igazi türelemjáték. A szervezetnek időre van szüksége, hogy meggyógyítsa magát, akár valaminek a hiányáról, akár valami plusz (idegen) anyag beültetéséről van szó. Aki nem szeretne természetellenes hatást elérni, kis lépésekben haladjon az átalakítási folyamat során is! (Arról nem is beszélve, ha az eredmény elsőre nem lesz olyan, mint amit vártunk.)

5. Ne ess a tökéletesség hajszolásának csapdájába!

Az ideálok is csak látszólag hibátlanok! Önmagad egy javított változatára kell a szépészeti műtéteknél gondolnod, nem pedig a legtökéletesebb kivitelként tekinteni a várható eredményre. Hiába, mindig lesz egy újabb ránc, a bőr pedig természetesen tovább fog ereszkedni. A műtétek egymásra halmozása ugyanakkor veszélyesebb, mint amennyi haszonnal járhat.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...