2022.10.24. 14:00:04 6174 235

A jelszó: le a pattanásokkal! – 1+1+1 gyors tipp, ha eltűntetnéd, vagy inkább megelőznéd őket
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy váratlanul megjelenő apró pötty az arcunkon általában nem dobja fel a reggeleinket. Sőt! Eléggé el is tudja rontani azokat! Ilyenkor jönnek a gyors praktikák: nyomd ki, kend le, takard el! És a baj nemhogy megoldódna, hanem még nagyobb lesz… szó szerint.

Pattanás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pattanás

Hogy elkerüld a totális katasztrófát, már ami az arcodon éktelenkedő pattanásokat illeti, érdemes bevetned egyszerű, de nagyszerű praktikákat. Nyugi, semmi ördöngösségre nem kell gondolni, csak figyelj!

  • Gőzölj, hogy ne gőzölj be! Akár a házi arctisztítást választod, akár szakemberre bízod magad, alkalmanként nem árt, ha némi gőzzel tágítod ki a pórusaid, hogy a méreganyagok könnyebben távozhassanak. Ha magad szeretnéd „átnyomkodni” az arcod, hogy megszabadítsd mitesszerektől, pattanásoktól, csakis tiszta eszközökkel, tiszta kézzel kezdd el!

  • Tápláld! Válassz a bőrtípusodnak megfelelő, tápláló arckrémet, amivel nem csak napközben, de éjszakára is kend be az arcod, hogy a benne lévő vitaminok, ásványi anyagok felszívódhassanak.

  • Ugyan messze még a farsang, de a maszk belefér! Bizony, egy tápláló, ásványi anyagokkal, vitaminokkal teli arcpakolást hetente egyszer igyekezz beiktatni, hogy bőröd egészséges, ragyogó és „pattanástalan” legyen!

Nem tudod, miért lehetnek mindennapjaid részei az apró kis pöttyök? Íme, néhány ötlet!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...