2017.10.02. 14:59:09 11192 283

A Simpson család is aggódik Puerto Ricóért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Új évadának hétvégén sugárzott első epizódjában a Simpson család tagjai is a természeti katasztrófa sújtotta Puerto Rico mellé álltak, és adakozásra szólították fel a nézőket.

Simpson család - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Simpson család

A 29. évadához érkezett animációs sorozatban a tíz napja pusztító Maria hurrikán miatt szinte teljesen áram nélkül maradt és ivóvízben is szűkölködő, Egyesült Államokhoz tartozó szigeten kialakult válsághelyzetre hívták fel a figyelmet - számolt be róla hétfőn a The Daily Telegraph.

Az Egyesült Államokban a hétvégén bemutatott epizód végén jelent meg egy állókép, amelyen a Simpson család egy Puerto Ricó-i zászlót tart. A képen Lisa könnyes szemmel jelenik meg, Marge pedig egy táblát tart UNIDO-felirattal. Egyúttal az is látható, hogy hová kell eljuttatni a pénzadományokat.

A Simpson család producere, James L. Brooks a vetítés előtti Twitter-üzenetében arról írt, hogy a rajzot David Silverman, az animációs sorozat egyik alkotója rajzolta "lehetetlen" rohamtempóban, hogy még időben az epizód végére tudják illeszteni.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Esküdni mernék! – Kedvenc esküvős filmjeink, ha már itt a május

A madarak csicseregnek, a méhek döngicsélnek, szerelem van a levegőben, amit az egyre többször felharsanó esküvői harangok, vagy éppen a hangosan dudáló esküvői menet is egyértelműen jelez. Hiába, a május a szerelem, így az esküvők hónapja is, szeptember-októberig nincs is megállás, már ami a lagzikat illeti.

Ezek a feng-shui praktikák neked is jól jöhetnek

Mindannyian örömünket leljük egy jó energiákkal teli légkörben. Az ilyen helyekre belépve kellemesen érezzük magunkat. Van néhány – az ősi kínai hagyományokból – ránk maradt feng-shui eljárás, amelyekkel nagyobb eséllyel tudunk pozitív környezetet kialakítani magunk körül. A szakemberek szerint ezekkel a praktikákkal kiküszöbölhetővé válhat a kimerültségérzés, jó irányba terelhető a gondolkodás- és viselkedésmód. A feng-shui egy eszköz, amellyel harmonikusabbá tehetjük az életterünket.

Lehet, hogy a te szakmádra sem lesz hamarosan szükség?

Főburdos, pedlér, szalonos, gyékénykötő, gyertyamártó, lámpagyújtó, kopogtató, drótos, kisbíró – csupán néhány azon régmúlt foglalkozások közül, melyek manapság nem lennének életképesek. Arra viszont már kevésbé gondolunk, hogy napjainkban is léteznek olyan szakmák, amelyek néhány évtized múlva olyan avíttá és elfeledetté válnak, mint az előbb említett foglalkozási elődök. Megnézzük, hogy milyen „kihalófélben” lévő munkatípusokról lehet szó?