2019.11.24. 13:35:37 8389 219

Adventi naptár? – Készítsd el magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már csak néhány nap, és itt a december, amikor már tényleg minden, de minden a karácsonyról szól. Dekoráció, ajándékok, mit süssünk, mit főzzünk! No, és persze, az sem árt, ha az ünnepi hangulat is megérkezik hozzánk! Egy szuper adventi naptár ebben a segítségünkre lehet!

Adventi naptár DIY - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Adventi naptár DIY

Szebbnél szebb, ötletesebbnél ötletesebb naptárakat találhatunk a boltok polcain. Persze, az egyszerűbb, „minden napra 1 csoki” variáció a legkelendőbb. Naná, hiszen mutatósak ezek a darabok, válasszunk egyszerűbb vagy a „bonyolultabb” fajtát, azért ebből is az „SK”, vagyis a saját kezűleg fabrikált az igazi. Még ha nem is minden ragasztás, illesztés sikerül épp a legtökéletesebben, gyerkőcnek, férjnek, feleségnek, családunk, baráti társaságunk bármely tagjának ez a legkedvesebb! Ötlet kell, hogyan ugorj neki? A videóban szuper naptárakat találsz, ne légy rest összedobni egyet Te is!

És hogy mi kerülhet az adventi naptárba a csokin kívül? Egy következő cikkünkben az is kiderül!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...