2020.04.18. 14:00:31 8224 268

Amiből (szintén) jobb a házi: készíts otthon kézkrémet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, a fertőtlenítők, wc-papír után a legnagyobb kereslet manapság a kézkrémekre van. Ennek oka nem más, minthogy a gyakori kézmosás, az állandó kézfertőtlenítés bizony kiszáríthatja kezünk bőrét. Kreáljunk magunknak házilag kézkrémet!

Kézkrém házilag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kézkrém házilag

Szerezzük be a következő hozzávalókat, és indulhat a „méregkeverés”!

Házi kézkrém hozzávalói

A lenti mennyiség kb. 70 ml kézkrémhez lesz elég.

  • 15 gramm méhviasz

  • 12 ml kókuszolaj, de lehet mandulaolaj is

  • 40 gramm sheavaj

  • 20 gramm kakaóvaj

  • 5-10 csepp illóolaj (tetszés szerinti)

Olvasszuk meg a méhviaszt, majd a kakaóvajat, aztán cseppenként adjuk hozzá az illóolajat. Hagyjuk kihűlni, majd mehet bele a kókuszolaj. Tegyük hozzá a sheavajat, amivel keverjük össze, amíg krémes állagot nem kapunk. Most mehet az egész egy kézkrémes tégelybe, amit előzőleg kitisztítottunk. Ezután hűtőben hagyjuk megszilárdulni!

Hogyan érdemes használni?

Mivel a krém nem tartalmaz vizet – ennek köszönhetően hosszabb ideig is eláll – ezért mindenképpen nedves bőrre kell felvinnünk!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...