2020.11.29. 16:35:18 6267 155

Arcápolás 30 fölött – Ezeket hanyagold!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van abban valami, hogy 30 fölött sokkal jobban oda kell figyelnünk magunkra, hogy megőrizzük bőrünk, hajunk szépségét, egészségét. Kezdetben elegendő lehet, ha apró, pici változtatásokat vezetünk be például a bőrápolás terén.

Szem körüli ráncok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szem körüli ráncok

Ha ezt a néhány jótanácsot megfogadod, máris tettél valamit azért, hogy bőröd a harmadik X után is ragyogjon.

Nézd át az arcápolóidat!

Érdemes ilyenkor végignézni az arckrémet, sminklemosót, bőrradírt, sminktermékeket. Jobb ilyenkor már a korodnak megfelelő termékeket használni.

Élvezd a napsugarakat!

De csak csínján! Használj az arcod bőrének megfelelő napvédőt, és ha lehet, már ne tartózkodj annyit a természetes vagy mesterséges napsugarak alatt.

Le a sminkkel!

Természetesen nem arra gondolunk, hogy 30 éves korod után már ne sminkeld magad! Sőt! Ám míg a húszas éveidben megengedhetted magadnak (persze, csak ritkán), hogy egyszer-egyszer sminkben aludj, addig 30 után már ezért biztosan nem lesz hálás a bőröd.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...