2021.12.29. 09:30:00 7815 221

Az egyetlen, ami az újévi bulihoz kell: DIY léggömb füzér
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Láttad a legújabb ünnepi dekorációs trendeket? A szárított virágkoszorúkat és a neon ünnepi táblákat mellett van még egy, talán a mi kultúránkhoz kicsit közelebb álló dekorációs őrület is., Aki az Instagram és a Pinterest hírcsatornákat egyaránt figyeli, az biztosan a homlokára csap most: hát persze, hogy a léggömb füzér! Ezek a művészien elrendezett, összefüggő léggömbdíszítések először a babaváró bulikon és az esküvőkön tűntek fel, de mostanra bármely esemény helyszíne feldobható velük.

Dekoráció lufi füzérrel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dekoráció lufi füzérrel

A léggömb füzér azért is nagyszerű megoldás a szilveszteri bulik dekorációjaként, mert fotófalként is nagyszerűen beillenek, és a konfettitől eltérően egyszerű eltüntetni a helyiségből. A kedvenc színeink vagy egy bizonyos tematika alapján is összeállítható, változatos formák hozhatók létre belőle, ráadásul tetszőleges méretben készítheted el.

Mennyibe kerül egy léggömb füzér?

A léggömb füzér ára a méretétől és a tervezési lehetőségektől függően változik, főként akkor drága, ha készen rendeled a telepítéssel együtt, de otthon akár a semmiből is össze barkácsolhatunk az egészet, ami élvezetes elfoglaltságnak ugyancsak beillik.

Miből és hogyan készül a léggömb füzér?

Amire szükségünk van az valójában sokkal kevesebb, mint azt várnád. Csak egy füzéralapot, sok műanyag lufi kampót és zsineget kell beszerezni – és természetesen különböző méretű, többféle színű lufikat. A léggömb füzérnek körülbelül egy hétig ki kellene tartania, ami azt jelenti, hogy napokkal előre elkészíthető, így megkímélhetjük magunkat attól, hogy a parti napján ezzel kelljen foglalkozni. A léggömböket csak fel kell tölteni levegővel, amit kézi vagy elektromos pumpával egyaránt megoldhatunk, viszont jól zárjuk le a lufik “száját”, hogy ne eresztenek le néhány órán belül.

Válasszuk ki a felfújni kívánt léggömböket, és ügyeljük arra, hogy mindegyik méretét és színét terv szerint variáljuk. A kulcs itt az, hogy ne töltsük túl a léggömböket levegővel, így sokkal könnyebb lesz velük dolgozni. A lufik csak körülbelül kétharmadig legyenek fújva levegővel.. Miután felfújtuk az összes léggömböt, tegyük le mindet sorba a padlóra az elképzelésünk szerint.

Miután ezzel végeztünk, méretre vághatjuk a füzér szalagot, hogy illeszkedjen a léggömb ívének teljes hosszához inkább hagyjunk rá! Sokkal könnyebb levágni egy kis felesleges füzér szalagot, mint két különböző léggömb füzért összefűzni. Ezután a szalag egyik végétől kezdve fűzzük be a felfújt léggömbök zsinórjait a szalag lyukaiba. A mutatósabb végeredmény érdekében váltogassuk az egyes lufik színét és méretét, és használjunk további díszítő elemeket is, amelyeket zsineggel erősíthetünk oda a füzérre: vágott vagy művirágok, pampafüvek vagy szalagok is igencsak fel tudják dobni a dekorációnkat. Végül rögzítsük az immár kész füzért egy madzag, kampók vagy állvány segítségével a kívánt helyre.

Forrás: www.purewow.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...