2021.06.16. 12:15:00 8032 226

Baráti összejövetelek? Tégy így, és nem sültök meg a szabadban sem!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Meleg idő és friss levegő! Erre vártunk már hosszú hónapok óta, ám túl melegben nem jó móka a baráti szórakozás. A terasz vagy egyéb kültéri hely fontos szerepet tölt be a család számára is, de vendégek fogadásakor még fontosabb lehet számunkra, hogy kellemes klíma legyen ott.

Baráti találkozó egy kellemes erkélyen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Baráti találkozó egy kellemes erkélyen

A tornácok és erkélyek az étkezés előtti kedvelt gyülekező helyek, ahol hőségben kevés lehet, ha vendégeinket hidratáltan tartjuk behűtött frissítőket kínálva. Hogy senki se melegedjen túl, további előkészületek szükségeltetnek.

1. Legyen árnyék!

Ha a teraszra még nem vetül árnyék a találkozó idejekor, bizony elkél valami, ami mindent megvéd tűző naptól. Ha nincs lehetőség rögzített előtető vagy pergola felszerelésére, érdemes beruházni egy vagy két nagyobb napernyőbe, de a dekoratív cserépbe ültetett, különböző méretű - naptűrő - növények kihelyezése is sokat segíthet.

2. Legyen elég hely!

Csak annyi embert lássunk egyszerre vendégül, amennyi kényelmesen elfér a szellősen kihelyezett ülőalkalmatosságokon. Egy túlzsúfolt térben egymás mellé szorulók testhője tovább melegítheti az amúgy is izzasztó helyzetet.

3. Legyen a grill elég, de ne túl távol!

Ha nem csak ejtőzni szeretnétek szabadtéren, érdemes jó előre beizzítani a kerti grillt. Nem csak az extra hő leadása miatt, de a kint tartózkodók biztonságának érdekében is kardinális kérdés a grill elhelyezkedése a kerti bútorokhoz képest. A lényeg, hogy senki se égesse meg magát!

+1 Gondoskodj a hangulatról is!

Kényelmes párnák, kültéri szőnyegek, trendi dekoráció segíthetik a vendégmarasztaló érzés kialakítását. Ha a találkozó vélhetően az estébe is belenyúlik, ne feledkezz meg előre kikészíteni a hangulatos világítást sem! Szúnyogriasztós mécsesekkel és fényfüzérekkel nem lehet mellényúlni.

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...