2022.08.09. 12:05:00 5360 208

Csillagos top 3, avagy a zodiákus lejátszási lista 4/2
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A csillagok és az emberiség kapcsolata szinte egyidős a zene és az emberiség kapcsolatával. Az állatövi jegyek nem csak személyiségünkre vannak hatással, de egyéni ízlésünket is befolyásolják, beleértve az imént említett zenét is.

Kedvenc zeneszámok hallgatása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kedvenc zeneszámok hallgatása

A jó zene fogalma teljesen szubjektív, az azonban biztos, hogy mindig az aktuális hangulatunkhoz illik: Romantikus, pörgős vagy retró; de az átlagos hétköznapokon milyen zenét esne jól hallgatni? Csillagjegyed ezt is elárulja!

TOP 3 dal és előadó a Skorpió jegyűek energiáihoz

Az ugyancsak Skorpió csillagjegyű előadók dalai közt bátran válogathatnak:
Bjork, Lorde, Miranda Lambert

A szenvedélyük és páratlan érzékiségük kifejezésére alkalmas legjobb zenék:

Rihanna – Sex With Me

Ariana Grande – Love Me Harder

The Weeknd – Earned It

TOP 3 dal és előadó a Nyilas jegyűek energiáihoz

Természetesen tudunk ajánlani néhány Nyilas előadót a Nyilas csillagjegyűeknek:
Billie Eilish, Nicki Minaj, Taylor Swift

Ezekkel a zenékkel tökéletesen kifejezhető szabad szellemük és életkedvük:

Neil Frances feat. Raffaella – On the Lookout

Muna – Taken

Rosalía - Bizcochito

TOP 3 dal és előadó a Bak jegyűek energiáihoz

Az „öreg lelkeknek” jöhet minden „klasszikus” dal az azonos horoszkópú művészektől:
Dolly Parton, David Bowie, Jordin Sparks

Az említett előadók dalai közül is leginkább a következők passzolnak a Bakokhoz:

Jordin Sparks – One Step At a Time

David Bowie – Let’s Dance (2018 Remaster)

Dolly Parton - Jolene

Forrás: www.theeverygirl.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Neki is szüksége van a „kényeztetésre” – Így ragyogjon újra a telefonod tokja

Azt már régóta tudjuk, hogy a telefonunkat bizonyos időközönként, jó esetben napi rendszerességgel nem árt fertőtlenítő tisztítószerrel átkennünk, mert baktériumok, egyéb kórokozók közkedvelt „nyaralóhelye”. Ha tokban tartod a telefonodat, természetesen mindez arra (is) vonatkozik.

A hét elején ismét csapadékosabb lesz az idő, a hét második felében melegedés kezdődik

A hét elején ismét csapadékosabbra fordul az időjárás és megerősödik a szél is, a legmelegebb órákban a hőmérséklet 14-20 fok között alakul. A hét második felében időszakos szakadozások mellett nagyrészt erősen felhős lesz az ég, és záporok, zivatarok is előfordulhatnak, de a hőmérséklet csúcsértéke ekkor már 15 és 24 fok között alakul.