2022.08.21. 17:46:01 6977 269

Csodás naplementék a Balatonnál
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még tart a nyár, érdemes kihasználni az utolsó heteket és gyönyörködni a nyári naplementében. A naplemente mindig nagyon különleges, és a Balaton térségében kifejezetten lenyűgöző látványban lehet részünk. Ugye mennyire csodálatos, ahogy a vízen visszatükröződik a lemenő nap fénye? Az alábbi balatoni helyszínek különösen alkalmasak arra, hogy gyönyörködjünk benne.

Balatoni naplemente - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Balatoni naplemente

Balatonboglár

„A szőlő és bor városa” a Balaton déli partján helyezkedik el, Balatonlelle és Fonyód között. Közel 6000 lakossal, egy kis kikötővel és vasútállomással is rendelkezik. A vízben fürdőző kis vadkacsák társaságában páratlan látványt nyújt innen az északi parton lemenő nap sugara. Felejthetetlen élményt nyújt a Xantus János Gömbkilátóból elénk táruló balatoni panoráma, a tanúhegy mellett lenyugvó nap pedig lélegzetelállító látványt kínál számunkra. Tudtad, hogy a Xantus János Gömbkilátó 2020-ban az Év Kilátója címet kapta? A balatonboglári naplementéket nem szabad kihagyni, ha ezzel egy örökre szóló élményt szeretnénk elraktározni magunknak.

Balatonföldvár

Népszerű üdülőváros Somogy megyében a természeti szépségei (pl., löszhegy, nagy virágos parkok) miatt, továbbá a történelmi örökségei (pl., kelta ösvény, villák, kúriák) okán is. Természetesen számos szabadidős programot sem szabad kihagyni a felsorolásból, hiszen itt lehet vitorlázni, szörfözni, horgászni, kerékpározni, és még sorolhatnák a jobbnál jobb lehetőségeket, amiket Balatonföldvár nyújt számunkra. A hajóállomás mólójáról a vitorlások ég felé törő árbócai fantasztikus látványt nyújtanak a naplemente pompás színei előtt.

Tihany

Tihany okkal lett Magyarország egyik legszebb fekvésű települése. Az apátságnál nem csak a panoráma lenyűgöző, de a tornyok között eltűnő nap látványa is bámulatos. Érdemes tudni, hogy a nyári szezonban késő este is járnak még a kompok. Tökéletes időzítéssel a kompról is gyönyörködhetünk a naplementében. A Tihanyrévből 23:40-kor, míg Szántódrévből 23:20-kor indul az utolsó komp. Mindezt augusztus 28-ig kihasználhatjuk, ha a Balaton közepéről szeretnék élvezni a napsugarak lemenő fényeit.

Forrás: csodasbalaton.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...