2014.07.22. 14:49:45 9889 18

Elgondolkodtató rajzok az Életünkről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem árt, ha megpróbálunk humorral közelíteni a szürke hétköznapok olykor szándékosan, máskor akaratlanul bántó pillanatai felé. Talán ezen a véleményen volt Angel Boligán is, aki érdekes karikatúráival próbált rávilágítani a körülöttünk lévő világ rejtett veszélyeire, a társadalom visszásságaira. Ha a képek nem is, de a rajtuk szereplő élethelyzetek ismerősek lehetnek. Sokunkban elég gyakran megfogalmazódik: „Nem jó ez így!”

 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com

Forrás: stax.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Kedveled a türelmet igénylő hobbikat? Ez neked való lesz

Bár a közhiedelem szerint a bonsai (bonszáj) egy miniatűr növényfajt jelöl, valójában a japán „bon-sai” kifejezés szó szerinti fordításban: „edénybe ültetett növényt” jelent. Ez a zen buddhizmus hatására kifejlesztett művészeti forma a kertészeti gyakorlatból származtatható, és immár több ezer éves múlttal rendelkezik. Derítsük ki, hogy mivel hívta fel magára oly sokak figyelmét?

Ki az úr a "háznál?" – A harag kezelhető

A harag érzelmi jelenségével minden ember óhatatlanul szembe találja magát élete folyamán. A negatív érzések miatti belső feszültség kis ideig akár motiváló hatású is lehet, amennyiben megoldást enged találni az aktuális problémás helyzetre. A túlzott harag ugyanakkor könnyen válhat a magas vérnyomás, kusza gondolkodás vagy éppen meggondolatlanul kimondott szavak előidézőjévé.

A pillanat megörökítésének művészete - A fotózás élménye

A többszörösen is díjnyertes, nemzetközileg nagy szakmai elismertségre szert tett, fekete-fehér stílusáról híres fotóművész és építész, Julia Anna Gospodarou szerint több tényező is szükséges ahhoz, hogy a fotózást művészetként értékeljük. Ezek között szerepel példaként az eredetiség is. A fényképezés mint művészet révén más szemszögből szemlélhetjük a körülöttünk lévő világot. A művészetre pedig hajlamosak lehetünk úgy tekinteni, akárcsak egy olyan különleges eszközre, amely segít megérezni a belső egyensúlyt. Nem csoda, hogy egyre többen választják a fotózást hobbi tevékenységként.