2023.04.27. 10:05:00 5999 243

Elő a sarokreszelővel, hogy bátran felvehesd majd a szandit!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt gondoltam, hogy mire eljön az ideje ennek a cikknek, már javában azt fogjuk próbálgatni, hogy a magassarkú szandálunkhoz vagy a sarunkhoz illő ruháinkat készítsük elő a majálisra. Az időjárás azonban tipikusan áprilisi: még mindig a bolondját járatja velünk. De ne lazázzuk el se a szőrtelenítést, se a lábfejünk ápolását!

Kellékek pedikűrözéshez - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kellékek pedikűrözéshez

Szerintem nem éri meg kockáztatni, bármelyik pillanatban ránk törhet egy olyan front, aminek meleghulláma szoknyába bújtathatja a lábainkat! Ha a nadrágot nem is hagyjuk rögtön el, egy szellős lábbeli biztosan előkerül hamarosan a cipősszekrény mélyéről, és mi álljunk erre készen!

Amit tavaszi lábápolás címszóval érdemes beépíteni a szépségápolási rutinunkba

A láb higiéniájára a téli időszakban sem árt figyelni, de minden igyekezetünk ellenére is megsínyli a csizmába és bakancsba zárt bőrünk ezt a megpróbáltatást. Nosza, készítsük fel arra a talpunkat, hogy hamarosan pántos lábbelikbe bújtatjuk!

Készítsünk elő két lavórt, amiket töltsünk is fel jólesően meleg vízzel! Hogy miért kell rögtön kettő, ha egybe is beleférnek a lábaink? Természetesen ezt annak a személynek készítsük elő, akit meghívunk a külön bejáratú házi wellnessünkbe!
A társaságunk akár a partnerünk is lehet, hiszen a férfiak talpának is jót fog tenni egy kis kényeztetés! Ha férfinak készítünk lábfürdőt, másfajta, kevésbé édeskés illóolajokat és gyógynövényeket használjunk a tengeri só mellé a vízbe!
A lábáztatás ideje alatt kellemesen elcsevegünk, de meditációs zenét is kapcsolhatunk, hogy ne csak a kiszáradt bőrünk, de az idegeink is kisimulhassanak kissé.

A lábfürdő után gyengéden töröljük meg a lábfejünket egy poha törölközővel, majd óvatosan távolítsuk el a felpuhult, elhalt bőrréteget a talpunkról. Ehhez sarokreszelőt és habkövet is használhatunk. A lábkörmeinkről se feledkezzünk meg, legyen kéznél egy körömvágó olló is!
Ezután minimum egy gazdagon tápláló és hidratáló testápoló krém és egy puha zokni kerüljön fel a lábfejekre, de még jobb, ha speciálisan erre a célra kifejlesztett hámlasztó lábkrémet készítünk a kezünk ügyébe.

Ha sikerült rendbe hozni a lábfejünk kissé elhanyagolt bőrét, akkor a mindennapi helytállását díjazzuk ezentúl azzal, hogy rendszeres ápolás révén a lehető legjobb állapotban tartjuk!
Ezáltal a köröm- és bőrgomba is nehezebben fogja felütni a fejét. A puha és sima talpbőr bőrradírral és talppuhító krémekkel egyszerűen megőrizhető. A krémek felvitelekor pedig olyan apró és intim szeánsz is beiktatható, amely során párunk finoman meg is masszírozza a lábfejünket és a talpunkat.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Légy felszabadult a munkahelyeden! – 1+1+1 tippünk van hozzá!

Felszabadultnak lenni? A munkahelyen? Hát, nem minden esetbe passzol össze a kettő… Sokunknak inkább a stressz, a rohanás, a „még, még, még” teljesítmény kényszere jut az eszünkbe. Ha a világot megváltani nem tudjuk, azért tehetünk azért, hogy a munkahelyünk komfortosabb legyen számunkra.

Ha a kosár mindig teli - Így ne költekezd túl magad, ha vásárolsz

Veled is megesett már, hogy tényleg csak 1-2 dologért kellett beszaladnod a boltba, aztán ott meglátsz ezt meg azt, és végül púpos kosárral hagytad el az épületet? Jó, jó, volt benne olyan is, amit jó áron, leértékelve vettél, tehát igazából spóroltál is, de tedd a szívedre a kezed: azért a legtöbb termék olyan, ami várhatott volna még, vagy éppen teljesen felesleges.

EZZEL A NAPONTA KÉTSZER VÉGZETT GYAKORLATSORRAL JÓL FEJLESZTHETŐ A CSECSEMŐK CSÍPŐÍZÜLETE

A magzat méhen belüli elhelyezkedése és a szülés körüli megpróbáltatások miatt aszimmetria vagy tartási eltérés alakulhat ki az újszülöttek csípőjénél. Ez a jelenség ijesztő lehet a szülők számára, pedig hátterében legtöbbször nem betegség áll. Annak érdekében viszont, hogy a gyermek ízületei megfelelően fejlődjenek, születéstől kezdve 4-6 hónapos korig naponta kétszer tornáztatni kellene az újszülöttek csípőízületét, például pelenkázás közben. Ebben segít a Semmelweis Egyetem legújabb oktatóvideója.