2019.11.11. 12:42:11 6355 209

Ennyi lenne a siker titka? – 4+1 jó tanács sikeres emberektől, amit érdemes megfogadni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan, sokféleképpen próbálták megfejteni a siker titkát. Akad, aki úgy érzi, neki sikerült, és szívesen osztja meg másokkal. És akadnak olyanok is, akik egy életen keresztül kutatják, keresik, ám mégsem fejtik meg ezt a rejtélyt.

Siker - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Siker

Persze, meglehet, a siker egészen apró dolgokon múlik csupán. Például, nem mindegy, hogy alakítod a hétvégédet. Sokszor nem az a lényeg, mit tegyünk a siker érdekében, sokkal inkább az, mit ne tegyünk. Mondjuk, ezeket itt ni!

Jobb lenne átaludni?

Az ember sokszor ábrándozik arról, hogy az egész hétvégét átalussza és végre kipiheni magát. Pedig nem ez a legjobb megoldás. Csak belezavar a bioritmusunkba egy-egy ilyen átaludt hétvége.

Próbálj kikapcsolni!

Tényleg az a legfontosabb, hogy minden percben, akár hétvégén is elérhető légy? A lényeg, hogy kapcsoljunk ki abban a néhány, pihenésre szánt napban.

A tökéletes tervezés a legfontosabb?

A válasz egyszerű: nem minden esetben. Nem kell a hétvégénket tűpontosan megtervezni, ahhoz, hogy jól sikerüljön. A hétköznapok tervezgetése bőven elég! Légy spontán!

Töltsd az időt Velük!

Hétvégén ne a munkára, hanem inkább a szeretteidre, családodra, barátaidra koncentrálj! A hétköznapokban kevés idő jut rájuk, ne vedd el tőlük ezt a kevéske időt!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...