2022.07.26. 09:35:00 6910 238

Ezek 2022 legmenőbb (és legtartósabb) lakberendezési trendjei!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben otthonod újratervezése és felújítása van terítéken, vagy a közeljövőben vannak ilyen terveid, fontold meg, az olyan trendek követését, amelyek a jövőben is fennmaradnak. Szerencsére az idei lakberendezési divat legtöbbje ilyen.

Lakberendezés a természetközeliség jegyében - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lakberendezés a természetközeliség jegyében

Az otthonunk kialakítása során a legtöbben arra törekszünk, hogy környezetünk egyéni ízlésünket is tükrözze. Ennek az aktuális divat trendek gátat szabhatnak, de nagy mázlinkra vannak olyan belsőépítészeti alapelemek, amelyek egyszerűen soha nem mennek ki igazán a divatból.

Melyik 2022-es trendből érdemes inspirálódni?

Természetes színek

A legjobb színek hosszú ideje a semleges színek minden belső térhez. Az „unalmasságuk” ellenére a természet ihlette színárnyalatok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.
Pedig igazán izgalmassá tehető a zsályazöld, a kéregbarna, az óceánkék és a felhős fehér, hogy csak néhányat említsünk a természet végtelen, inspiráló világából.
A díszpárnák, a függönyök, a szőnyegek és az egyéb szövetek nagyszerű kiegészítői lehetnek minden térnek, ha nem szeretnénk most falfestésbe bonyolódni.

Kint is „bent”

A benti-szabadtéri a koncepció lényege, hogy különböző beltéri területek - jellemzően a konyha vagy az étkező - a szabadba költöznek. (A melegebb éghajlaton gyakran teljesen összemosódtak a határok a két lakótér között.)
Aki lakásban él, az se keseredjen el! A legkisebb erkélyek is igazi oázisokká varázsolhatók, egy kis fantáziával. Ha nincs is erkélyünk, mindenképpen érdemes különféle cserepes növényt telepíteni a lakásunkba, mivel a zöld növényzet bizonyítottan pozitív hatással van a közérzetünkre.

Üdvözölt fenntarthatóság

A modern otthonok nemcsak okosabbak lesznek, hanem fenntarthatóbbak is. A fenntartható anyagok felhasználása már az építkezésnél is alap elemmé vált, és a trend napjainkban szintén begyűrűzött a belsőépítészetbe. A különböző intelligens megoldásokkal karöltve a fenntartható megoldások jelentősen csökkenthetik az energiapazarlás és a szénlábnyomunk mértékét.

Halhatatlan vintage

Hála annak, hogy egyre többen igyekszünk fenntarthatóbb és környezetbarátabb életet élni, no meg a gazdasági események hatására a lakberendezés is visszanyúlt a korábbi korszakok tárgyaihoz. A vintage dekoráció és a bútordarabok könnyedén beilleszthetők mindenféle környezetbe, és lehetővé teszik, hogy ne csak a fenntarthatóságot valósítsuk meg otthonuk díszítésekor, de személyes stílusuk is tükröződhet általa.

Visszatérő zárt terek

A nyitott alaprajzok iránti rajongás lehetővé tette az energia, a levegő és a fény zökkenőmentes és akadálytalan áramlását, de a helyzet valójában az, hogy ez a falak nélküliség nem igazán biztosított elegendő magánéletet. Az emberek egyre inkább egy kis elvonulásra vágynak, így már ne nagyon álljunk neki falak kidöntésének, ha eddig még nem tettük meg.

Forrás: www.divine.ca

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...