2020.06.09. 08:09:18 15777 327

Ezeket a divatos molett alkalmi ruhákat viseld 2020-ban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néhány plusz kiló miatt nem kell lemondanod arról, hogy divatosan öltözködj. Sőt, vannak olyan darabok, melyek kifejezetten a teltebb idomú hölgyeken állnak jól. Hirdetés (x)

Molett ruhák | sojo.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Molett ruhák | sojo.hu

Összegyűjtöttünk neked pár különleges molett alkalmi ruhák, melyeket bátran viselhetsz, és még könnyen be is szerezhetsz a sojo.hu-ról.

A-vonalú alkalmi molett ruhák

Az A-vonalú ruhák soha nem mennek ki a divatból, és nem csak Audrey Hepburn miatt. Hogyan is mehetnének? Hiszen bárkinek homokóra alakot tudnak varázsolni. Az alábbi piros alkalmi molett ruha finoman kiemeli a dekoltázst és a csípőt, a derék karcsúsításáról pedig a diszkrét öv gondoskodik. A visszafogott szabásvonalat a piros szín ellensúlyozza, garantálva, hogy kellően szexi lehess!

Molett ruhák | sojo.huMolett ruhák | sojo.hu

Molett alkalmi ruhák esküvőre - mivel nem nyúlhatsz mellé?

Nem a legkönnyebb dolog az esküvőre készülés, főleg, hogy jó néhány szabályt be kell tartanunk, ha meg akarunk felelni az esküvői etikettnek. A jó hírünk az, hogy léteznek ruhák a fehér, fekete és piros színűeken kívül is! Ennek a mintás maxi dressznek mind a szabása, mind a mintázata rendkívül előnyös. Megnyújtja alakod, a nagy minták pedig a tested helyett a ruhára vonzzák a figyelmet. A rövid ujjának köszönhetően a felkarod sem látszik benne, tökéletes választás, ha nem szereted fedetlenül hagyni a vállaidat.

Molett ruhák | sojo.huMolett ruhák | sojo.hu

Csipkés molett alkalmi ruha, minden randi nyertese

Biztosan ismerős az érzés, mikor 10 perc múlva a randid helyszínén kellene lenned, de egyik ruhádat sem érzed az igazinak. Ha azt akarod, hogy ez többé ne fordulhasson elő, szerezz be egy ilyen szolid színű alkalmi ruhát, mely sifon anyagának köszönhetően a legjobb barátod lehet a meleg nyári estéken is. Lenge szabása nem csak finoman takar, de nagyon kényelmes is. Mivel éppen hogy a térded fölé ér, a lábaidat optikailag hosszabbítja. A csipkés panel pedig nagyon romantikus hatást kelt, kötelező randikellék!

Molett ruhák | sojo.huMolett ruhák | sojo.hu

Karcsúsító molett alkalmi ruhák, az idei év slágerei

Az átlapolt ruhák nem csak 2020 nagy slágerei, de a legjobb alakformálók is! Akármilyen alakod is legyen, ez a vintage stílusú alkalmi ruha tökéletes választás. Ez a fazon darázsderekat varázsol, dekoltázsodat pedig enyhén kiemeli. Esésének köszönhetően a szélesebb csípőt lekerekíti, a kevésbé széleset pedig nőiesen formálja.

Molett ruhák | sojo.huMolett ruhák | sojo.hu

Nagyon reméljük, hogy sikerült segítenünk abban, hogy mit vegyél fel a következő különleges alkalomra. Ha tetszettek ezek a darabok, nézz körül a sojo.hu webshopjában, hiszen még számos trendi molett alkalmi ruhát találsz itt!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...