2021.01.06. 17:59:25 11917 298

Ezt a turmixot ne csak akkor idd, ha Bak a csillagjegyed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mit szóltok ahhoz, hogy a teák után átevezünk egy másik egészséges italhoz? Ismét sorba vesszük a 12 csillagjegyet, csak épp most a többé-kevésbé gyümölcsös, de mindig tápláló turmix (néhol smoothie) lesz a főszereplő! A Bakoknak ajánlott verzióval meg is kezdjük a sort!

Eper turmix - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Eper turmix

Érdemes leszögezni, itt az elején, hogy mi is a különbség a turmix és a smoothie között! Az elkészítési mód ugyanaz - keverd össze és aprítsd péppé. Azonban amíg a turmix egy valódi „mindet bele” ital, sokszor tejjel vagy valamilyen tejtermékkel, addig a rostban gazdag smoothie alapanyagai kötöttebbek: főként csupán gyümölcsökből és zöldségekből készül, jellegzetes állagát az egyik fagyasztott hozzávaló vagy éppen jégkocka adja.

A mindig tettre kész Bakok energiáját kaphatod meg a következő, tápanyagokkal teli itallal, hogy úgy érezhesd tiéd a világ:

Epres turmix juharsziruppal

Tedd bele a turmixgépbe az összes hozzávalót, majd kevertesd simára:

  • 1 csésze fagyasztott eper
  • fél csésze natúr joghurt
  • negyed csésze mandulatej
  • 1 ek. juharszirup
  • negyed teáskanál vanília kivonat.

A turmixot öntsd ki egy nagyobb, hosszúkás pohárba és turbózd fel némi feltéttel: A receptben szereplő eper és mandula darabok mellett az áfonya is passzol az italunkhoz!

A turmixok általában nagyon laktató italok, ezért például a vacsorát is kiválthatjuk velük. Lássuk be, ez a nagy év eleji súlycsökkentő láz közepette éppen kapóra is jön. Aki nemcsak a diétás étrendre támaszkodik, hanem sportol is, adjon a turmixolt italaihoz bátran egy adag fehérjét is!

Forrás: buzzfeed.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...